chemiczny_ali Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2014 Na zdjęciu wygląda jak 2 cztery pin i 4 trzy pin, ale najlepiej sprawdzić w instrukcji :) pzdr 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Speed Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2014 Więc do tych 3pin nie będę miał możliwości sterowania wiatrakami tylko regulatorem tak? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2014 (edytowane) 3-pin mają regulację. 4-pin mają regulację automatyczną przez pwm Edytowane 9 Czerwca 2014 przez Leon166 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Speed Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2014 No ale te 3 pin będę mógł regulować w biosie bo gdzieś czytałem że tylko 4pin i tam dodatkowo inaczej jest zmieniana prędkość obrotowa. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2014 Będziesz mógł 3-pin regulować w biosie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi89 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2014 (edytowane) Chodzi mi bardziej o oglądanie filmów na tv, żeby komp tyle prądu nie pobierał. Ale jeśli jest możliwość to ok. Dzięki za odpowiedź. ... Taki zabieg niestety nie wyjdzie, próbowałem u siebie przerzucić wspomaganie flashów i innych na integre. Dalej główna karta wejdzie w tryb wysoki 2d w celu akceleracji, a integra zajmie się samym wyswietlaniem. Jedynie kiedy program bezpośrednio pozwala na wybranie sprzętu, który ma służyć akceleracji idzie odciążyć główną kartę. Tapatalk Edytowane 9 Czerwca 2014 przez kapi89 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Speed Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 Kolejne pytanie, dziś będę miał praktycznie części prócz karty graficznej która niewiadomo kiedy dojdzie. Chciałbym sprawdzić resztę części i czy jak władze stara grafikę nv 9800 gtx to komputer ruszy czy nie? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 Ruszy. Równie dobrze możesz zastosować do tego celu integrę :). 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Speed Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 A odbieralem przesyłki z morele płyta główna opakowanie nie ma żadnych folii ani plomb na opakowaniu bo moje widać było otwierane... Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klinsmann Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 pewnie zwrot od innego z klientów, zdarza sie, ja kiedyś dostałem używany cooler(folia na podstawce była zerwana) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Speed Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 Ciekawe tylko dlaczego została zwrócona, co powinno być w zestawie z płytą? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 Płyta, zaślepka na tylne porty, min. 2 kable sata, płyta CD/DVD ze sterownikami, instrukcja. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Speed Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 Ja tylko jeden SATA dostałem, zaslepke, CD no i instrukcje Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 zdjęcie tak powinno wyglądać. Jak czegoś brakuje reklamuj. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Speed Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 Dobra wszystko jest biorę się za składanie. Trzeba jakąś zworke zawrzeć aby płyta ruszyła? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Trzeba nawet dwie ;) Składasz na "pająka", poza obudową? W instrukcji wszystko jest - piny pwrbtn Edytowane 10 Czerwca 2014 przez Leon166 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Speed Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 Nie w obudowie będzie składana .. Bo zasilacza nie będę wyjmować juz Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 To podpinasz wtyk od przycisku power i nim włączasz. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Speed Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 Pierwszy raz w życiu to robiłem i komputer wstał za 1 razem i nawet zaladowal system ze starego dysku :D Tylko coś popieprzylem bo dioda HDD ciągle się pali ale to spokojnie. Wkoncu wentylatory wszystkie podłączone pod płytę główną i ta cisza ;D Zaraz spróbuję postawić system na SSD, najgorsze jest to ze nie mam gdzie go zaczepic i leży na dole obudowy ;/ Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 Nic mu się tam nie stanie ;) Może diodę HDD masz podpiętą pod power led? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Speed Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Bios wow zawsze działałem na starym, ale ustawiłem bootowanie z USB poszło ssd znaleziony instaluje system. Tak podpialem pod power Led, ale juz ok. Szkoda tylko że nie mam karty graficznej nie sprawdzę możliwości kompa jeszcze ;/ ale zamówiona jedzie do mnie juz. Muszę tylko znaleźć poradnik co na SSD wrzucać a co nie tak aby dysk bez sensu nie chodził. A tak to już wszystko chyba wiem. Jakie sterowniki musze wgrać oprócz płyty głównej? Co teraz zmienić żeby cały czas nie wstawał z USB po instalacji przypomnę że płyta to asrock h87 Fatal1ty. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Edytowane 10 Czerwca 2014 przez Mati Speed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) post #2 Chipset, audio, lan, usb 3.0 - poszukaj od razu aktualnych, olej te z płyty. Zmień w biosie bootowanie na ssd. Edytowane 10 Czerwca 2014 przez Leon166 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Speed Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 Lenon 166 dzięki za szybkie odpowiedzi. A wiesz może dlaczego bios widzi dysk HDD a mój komputer juz nie? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 A jest sformatowany? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Speed Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Nie, ale zainicjowalem go i widzi go już system. A że sterowników co zainstalować do chipsetu Intel management engine Intel rapid start driver Intel Smart connect driver ? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Edytowane 10 Czerwca 2014 przez Mati Speed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Tylko chipset bym instalował - Sterownik INF Miałem system z tymi dodatkami i bez nich i różnicy nie zauważyłem, do tego któryś robił mi problemy w systemie. Edytowane 10 Czerwca 2014 przez Leon166 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Speed Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 Okej wrzuciłem, najlepsze jest to że juz zdążyłem zainstalować jakiś syf do przeglądarki nawet nie wiem kiedy ehh.. Komp uruchamia sie do pulpitu w niecałe 10sek. z antywirusem, Win 8.1 :D Kurde zainstalowałem te śmieci i nie idzie tego odinstalować teraz co mam zrobić? Jakiś webserach przez panel sterowania się nie da ;/Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 http://www.dobreprogramy.pl/AdwCleaner,Program,Windows,38865.html funkcja delete 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Speed Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 Działa, dzięki. ogólnie zainstalowałem sterowniki audio, ale nigdzie nie widze nic aby skonfigurować audio żadnego problemu dziwne rzeczy sie dzieją, głowa mała ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 Nie ma jakiejś ikonki koło zegarka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...