ath Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Od pewnego pamietnego dnia moj ukochany wielbiony i czczony dzifors zmarnial do 16mb.Po uruchomieniu kompa zobaczylem zamiast 32 mb juz tylko 16.Co moglo byc tego przyczyna ??? Karta nie byla podkrecana i nic w niej nie grzebano ... wrrrrrr :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@kal Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Najprawdopodobniej częśc pamięci uległa uszkodzeniu. Jeśli karta jest na gwarancji to nie powinno być problemu z wymianą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Najprawdopodobniej częśc pamięci uległa uszkodzeniu. Jeśli karta jest na gwarancji to nie powinno być problemu z wymianą A ja polecam reinstalkę sterów... MOje kyro przez jakiś czas też miało mniej bo 56 ramu, nawet 3dMark nie chciał działać. JUż się umówiłem na reklamację ale dla pewności zrobiłem reinstalke sterów :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...