stobina Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2014 Witam. Chciałbym kupić komputer stacjonarny. Główne cele użytkowania: Photoshop, Lightroom. Zależy mi również na wysokiej wydajności w grach. Jakie elementy polecacie złożyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyssp Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2014 Podaj budżet ;) Ogólnie to coś takiego http://www.purepc.pl/zestawy_komputerowe/jaki_komputer_kupic_polecane_zestawy_komputerowe_na_czerwiec_2014?page=0,17 tylko że dodaj drugie tyle RAMu, będzie wydajny w grach oraz w LR+PS. Potrzebujesz do tego jeszcze monitor? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stobina Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2014 Budżek ok. 2-3 tyś. Potrzebuje tylko komputer. Monitor, klawiature i myszke wszystko mam :) Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyssp Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2014 W jakim stopniu PS+LR, a w jakim gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stobina Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2014 50/50 tak myśle, głównie Lr, Ps żadziej, ale czasami też. Do gier też dużo (gry np. Far Cry 3, League of legends, battlefield 4, dota) Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyssp Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2014 W takim razie chyba najlepiej będzie wziąć http://www.purepc.pl/zestawy_komputerowe/jaki_komputer_kupic_polecane_zestawy_komputerowe_na_czerwiec_2014?page=0,10 tylko dołożyć 2 tyle RAMu, do tego jakaś buda np. Gladius M40 i powinno być dobrze :) w przyszłości możesz też sobie kupić jakiś SSD, np M500. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...