Drunk_ZoZol Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2016 No i kolekcji nie ruszyłem. Za to 4 przeszedłem nad ranem. Wedle howlongtobeat.com gra jest na 12-14h. Mi zajeła 15. A za przejście ją w 6 godzin dostaje się trofeum... Tylko ciekaw jestem jak to liczą że w 6h, przewijając fillmy? Znalazłem jakiś poradni - nagranie w necie z tego przechodzenia w 6h. Trwa on 12h :DCo do gry - Grałem w oryginalnej wersji językowej z polskimi napisami (nie lubię dubbingu w grach za bardzo...) i jedyne do czego mogę się przyczepić, to to, że napisy są na bank żywcem przepisane ze ścieżki dialogowej Polskiego Dubbingu... A tak to nie ma się do czego przyczepić. Gra dopracowana, co prawda momentami miałem wrażenie że postać magicznie dalej skacze niż powinna oraz raz spadłem w tekstury... :D A tak to gra 10/10 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2016 Zdecydowanie nie lubie grać na pałę. Gram od dnia premiery czyli 10 po 2-3 epizody. Co tu dużo pisać. Dla mnie gra jest genialna. Graficznie po prostu robi wrażenie i to bardzo. Szczegóły i detale na każdym kroku. Do tego fajny ukłon ze strony ND w postaci scenki z Crashem ;) Gra jest mocno nostalgiczna i spokojniejsza niż poprzednie 2, ale nie jest przy tym nudna. Ja tam ogram w weekend raczej do końca i potem przejdę całą serię od nowa raz w oryginalne a raz z dubbingiem. Pozostaje czekać na The Last Of US 2 no i mam do przejścia Złotą Otchłań. Szkoda że ND nie chce wydać na PS4 tej wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2016 (edytowane) Ukończyłem wczoraj grę. Będzie bez spoilerów. Dla mnie na wypasie jest to Uncharted chyba najlepsze :) wcześniej ubóstwiałem 1dynke na równi z 2jką, 3jka mi nigdy nie podeszła. Gra na normalnym poziomie trudności zajęła mi 16,5h, trofeów wpadło mi zaledwie 14% więc mam co jeszcze w grze robić ; ) Jedynie pod koniec miałem trochę irytacji bo bandziorów do zabijania było więcej niż przez całą grę ;) Jak dla mnie solidne 9/10 Jak by ktoś się zastanawiał ile ma do końca to są 22 rozdziały + epilog Edytowane 15 Maja 2016 przez M1siek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2016 Tak. Epilog. Zaskoczył mnie. I ludzi na streamie... Po 9 godzinach miałem już dosyć xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2016 Kurcze a ja nie mam czasu dokończyć nawet 2. Gdzie tam jeszcze trójka zanim się zabiorę za 4 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2016 Ja już w 14 rozdziale i szczęka na podłodze. Dla uncharted 1 kupiłem PS3 a dla uncharted 4 PS4, na prawdę warto. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...