Pr0mil Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2014 Witam, http://www.morele.net/inventory/info/uPD2dP/ to jest przykładowy zestaw jaki wybrałem, jednakże jestem otwarty na wszelkie Wasze propozycje odnośnie jakichkolwiek zmian w tym zestawie. Komputer będzie służył głównie do gier. Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2014 (edytowane) Zestaw za ponad 7k i 22" monitor za 400zł? Dobrze widzę? Edytowane 14 Czerwca 2014 przez kaijitsu 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0mil Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2014 (edytowane) oc biorę pod uwagę, jeśli chodzi o monitor nie znam się zbyt dobrze na nich więc tak jak napisałem na początku jestem otwarty na zmiany w tym zestawie i ewentualne porady co do poszczególnych podzespołów Edytowane 14 Czerwca 2014 przez Pr0mil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyssp Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2014 Na pewno w zestawie za tyle kasy głupio jest brać monitor z najniższej półki, w końcu to w niego będziesz się gapił korzystając z tego komputera ;) Co do monitora... wolisz 120hz (wtedy "zobaczysz" 120fpsów w grach) czy dobre kolory? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0mil Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2014 kolory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyssp Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2014 To dość dobrym wyborem powinien być Eizo FORIS FS2333. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipton Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2014 + odpuściłbym sobie zakup GTX 780 Ti. To już lepiej wziąć GTX 780, przynajmniej przy ew. sprzedaży po wyjściu Maxwella (GTX 880) kolega zaoszczędzi dużo pieniążków. W sumie te 700 PLN trzeba będzie dołożyć do zakupu Eizo ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0mil Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2014 (edytowane) http://www.morele.net/inventory/info/fLC5z7/ i jeszcze może jakieś sugestie odnośnie obudowy, bardziej w sumie zależy mi na jakości wykonania aniżeli wyglądu Edytowane 15 Czerwca 2014 przez Pr0mil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipton Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zestaw jest okej, ale obudowę zmieniłbym na Enthoo Pro ew. coś tańszego czyli Corsaira 500R. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0mil Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2014 Enthoo Pro zdecydowanie przekroczy mój budżet więc skuszę się raczej na Corsaira, dzięki wielkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...