Vettox Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2014 Gdy gram np. w Mount & Blade, Minecraft, FlatOut 2, Counter Strike 1.6 to Zacina mi sie gra i wszystko ustaje, musze wtedy wyłączyć i włączyć kompa. Jak Włącze znowu jakąś z tych gier to znowu sie zatnie i musze resetować :( ktoś powie co jest ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2014 Jakieś info o konfiguracji i temperaturach plz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vettox Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2014 ok PodajęKonfiguracja :Karta Grafiki : NVIDIA GeForce 6600 GTProcesory : Intel® Core2 CPU 4400 @ 2.00GHz ( mam 2 takie ) Pamięć Ram : 2 gbDysk Twardy 299gb Windows 7 Ostatnio Aktualizowalem karte grafki ale nic nie pomoglo :( otkurzylem wszystkie miejsca w kompie tez nic nie zadzialalo :( pomoże ktoś ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw10 Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2014 a jaki masz zasilacz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vettox Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2014 A gdzie sie sprawdzalo bo dawno nie grzebałem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2014 Na zasilaczu? :) Spisz nazwę producenta i model. Podaj też jakie masz temperatury na procku i grafice. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vettox Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2014 pierdziele nie chce mi sie otwierac kompa . :D innym razem Xd wymienie poprostu płyte główną i karte :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2014 Pamiętaj tylko o tym że wymieniając mobo i gpu musisz otworzyć kompa!!!! 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...