lukasrz Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Ile macie fps w Gun Metal Benchmark2 ?? Testy wykonałem w ustawieniach 1024x768x32 wszystkie opcje High i ON w Advanced Options też wszystko ON. Benchmark 1 Min 7,21fps Average 13,11fps Max 32,48fps Benchmark 2 Min 4,64fps Average 14,70fps Max 40,74fps Podaje link skąd można pobrać benchmarka: http://download.guru3d.com/pafiledb.php?ac...ion=file&id=630 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Ladne to chociaz ? Bo dla samego wyniku tego nie ssam :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Nawet ładne , taki robocik zamieniający się w samolot , troche walki w powietrzu i takie tam, szybko idzie jakies 250kB/s Kliknij na link a bedziesz miał screena Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 hmm a mi ono nie dziala, podczas wczytywania sie benchmara 1 albo 2 wychodzi do pulpitu :? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 straszna kupa ten benchmark lata robocik i lata kurde nawet nie dotrwalem do konca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 straszna kupa ten benchmark lata robocik i lata kurde nawet nie dotrwalem do konca Niejestes cierpliwy benchmark trwa jakies 3min. Mnie tez to latanie i walka troche dobijała bo grafika niejest aż tak imponująca ale doczekałem żeby z ciekawości zobaczyć ile bedzie fps. W max detalach nie wyszło tego za wiele ale sama gra ustawiona w max tylko przy palecie kolorów 16bit hula jak dziki osioł. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...