Pawel2990 Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2014 Witam, posiadam kartę telewizyjną Winfast PxDVR3200 H i wszystko w porządku by było gdyby nie to że obraz przerywa jak by była burza i kanały na satelicie przerywają (kratkuje się i w ogóle). Pomóżcie bo ja już nie wiem co robić. Mój sprzęt to: AMD PHENOM 9550 Płyta główna: Gigabyte GA-MA770-DS3 Rev.1.0 Pamięc: 6GB RAM Grafika: Gigabyte Radeon HD3870 Dysk: 500GB SATA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2014 Posprawdzaj wszystkie łączenia kabli oraz trójniki, które potrafią psuć cały obraz. Polecam powymieniać na skręcane pozłacane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel2990 Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2014 Kable i łączenia są dobre bo na zwykłym zewnętrznym dekoderze dvb-t normalnie działa. Wszystko chodziło dobrze tylko po instalacji na nowo systemu tak się dzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2014 może używasz innej wersji sterowników i oprogramowania niż poprzednio. mi ta karta też świrowała jak jej jeszcze kiedyś używałem gdy zmieniałem oprogramowanie. nie pamiętam tylko czy działała lepiej na starych sterach czy na najnowszych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...