jokeepl Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2014 Takowe sluchawki posiadam i mam pytanie (nie znam sie) czy płyta głowna z97 g43 gaming posiada dobrą karte dzwiękową ? Chodzi też o problem z tym że sluchawki te są na usb i czy dźwięk bedzie dobry (jestem graczem CS:Go) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2014 Mogę się mylić, ale skoro są na usb to znaczy ze w usb słuchawek masz karte dźwiękowa niezależną od tej na płycie głównej. Przynajmniej ja tak mam w siberiach elite.. Wysłano z Galaxy Note 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeepl Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2014 (edytowane) Nie mylisz sie , one mają zintegrowaną karte dźwiękową ,ale na starym kompie miałem ten problem że karta dzwiekowa była do d*** i mikrofon podczas nagrywania wyciszał , strzeszczał mi głos na jakiś czas , stąd to pytanie apropos tej zintegrowanej karty dzwiekowej , pozatym interesuje mnie czy bedzie jakas roznica jezeli mam "lepsza" karte dzwiekowa wbudowana w plyte glowna. ( w dzwiękach odbieranych przez te sluchawki) Edytowane 28 Lipca 2014 przez jokeepl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2014 U mnie roznica jest taka ze jesli podepne słuchawki bezposrednio, zamiast przez usb to słuchawki grają jakieś 4x głośniej na max ustawieniu. Myślę ze u Ciebie będzie podobnie. Co do samej jakości to wątpię że cos sie diametralni zmieni :) Wysłano z Galaxy Note 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2014 V2 ma swoją kartę dźwiękową i całość dźwięków jest przez nią realizowana. Dotyczy to zarówno nagrywania jak i odtwarzania. Karta dźwiękowa z płyty głównej nie ma żadnego wpływu na działanie tych słuchawek. Możesz ją nawet w biosie wyłączyć i też będą działać. Tapatalk @ SGS 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2014 Ale chyba tylko przez usb prawda? Jeśli normalnie podłączy po jackach to tutaj role dużą gra karta w płycie głównej. Wysłano z Galaxy Note 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2014 No wszystko super, tylko Siberia V2 frost blue nie ma opcji na podłączenie przez jacki. Tylko i wyłącznie USB. Karta dźwiękowa jako osobny moduł jest tylko w Siberiach V2. V2 frost blue i inne odmiany świecące nie posiadają jacków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2014 A to dobrze wiedziec :) brat ma v2 zwykle stąd też tym sie sugerowałem. Sam posiadam siberie elite i one również świecą ale mozna je podłączyć po jackach jak i po usb, z tym ze jak po jackach to nie świecą. W każdym razie jeszcze raz dzięki za info. Wysłano z Galaxy Note 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...