P3le Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Elo Interesuje mnie skad moge sciagnac teledyski glownie rock, metal itp ... Tylko www nie mam czasu na zabywy p2p Mam kilka wysluzonych adresow ale nowych teledyskow ostatnio malo daja oto one: http://www.urbanchaosvideos.com/ http://www.antipopvideos.com/ http://www.nothingvideos.com/ - pownie uruchomia podczas wakacji chetnie bym uzupelnil moja kolekcje sa to amerykanskie strony bardzo bym byl zadowolony jakby ktos mi podal jakies polskie strony z teledyskami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 www.szorty.pl (bezpłatna rejestracja). Musisz zobaczyć, czy znajdziesz tam w ogóle coś dla siebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 szorty sa do bani... fakt dura baza ale jakosc okropna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 A czego dokladniej szukasz????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 niestety, ale pozostaje ci tylko p2p....ja z dc zassalem juz ponad 10 gb teledyskow metalowych :D a jest wiecej.....ostatnio mi sie juz sciagac ie kce :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 a w czym problem tak trudno sciagnac kazaa, e donkey czy inny p2p :/ i napewno bedzie mniej zachodu niz szukanie po jakis stronach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 niedziwie sie ze chlopak szuka- kaza (niewiem jak inne p2p) jest wolniejsza, masa hamstwa- mp3 mensona zamiast korna, no i niektore sieci tna kaze jezeli nie calkowicie wylanczaja- umnie naprzyklad cieta jest kaza dlatego kozystam z kazy lite :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Na DC jest tego pelno. Ja podobnie jak Bruce zassalem juz kilka giga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Panowie - legalnie... wszyscy znają mozliwości p2p, więc jeżeli ktoś prosi o adresy stron, to podawajcie adresy stron, a nie inne źródła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...