Antyk002 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Witam, posiadam: - zasilacz hiper power 580W - karta graficzna sapphire vapor-x hd 5780potrzebuje: -procka -płyty głównej P.S. prawdopodobnie moja płyta główna sie zepsuła... gdyż nie czyta mi żadnej karty graficznej. http://forum.purepc.pl/topic/361280-problem-karta-graficzna-sapphire-vapor-x-hd-5780/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antyk002 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2014 (edytowane) a oc bedzie? Czytałem sporo że mój aktualny procek intel core i3 530 2,93Ghz można spokojnie do 4 zrobić. Posiadam także, Cooler Master Radiator v10, lecz tam trzeba chyba jakaś kompatybilną płytę główną. Właściwie waham się czy coś kupić czy nie, Niestety nie mam żadnego serwisu sprawdzonego który sprawdzi to czy Karta graficzna się zepsóła, czy Zasilacz się zepsół, czy płyta główna, bo jak na razie Komputer nie czyta mi karty graficznej(wiatraki chodzą) oraz monitor. Edytowane 2 Sierpnia 2014 przez Antyk002 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Jak tytułować tematy w dziale co kupić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antyk002 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Witam, chciałbym złożyć komputer, który jest najwydajniejszy, i do tego dobry do gier Chciałbym grać w takie gry jak, far cry3 , bf3, borderlands2 (+nowsze gry jeżeli jest taka możliwość) Nagrywarke, oraz obudowę posiadam. P.S. Posiadam także silentmaxx (do dysku twardego) oraz cooler master radiator v10, lecz nie wiem czy działa, gdyż nie mam gdzie sprawdzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...