Skocz do zawartości
Antyk002

[~1500] Dobry pc.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, posiadam:

- zasilacz hiper power 580W

- karta graficzna sapphire vapor-x hd 5780
potrzebuje:

-procka

-płyty głównej

P.S. prawdopodobnie moja płyta główna sie zepsuła... gdyż nie czyta mi żadnej karty graficznej.

http://forum.purepc.pl/topic/361280-problem-karta-graficzna-sapphire-vapor-x-hd-5780/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a oc bedzie?

Czytałem sporo że mój aktualny procek intel core i3 530 2,93Ghz można spokojnie do 4 zrobić.

Posiadam także, Cooler Master Radiator v10, lecz tam trzeba chyba jakaś kompatybilną płytę główną.

Właściwie waham się czy coś kupić czy nie, Niestety nie mam żadnego serwisu sprawdzonego który sprawdzi to czy Karta graficzna się zepsóła, czy Zasilacz się zepsół, czy płyta główna, bo jak na razie Komputer nie czyta mi karty graficznej(wiatraki chodzą) oraz monitor.

Edytowane przez Antyk002

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, chciałbym złożyć komputer, który jest najwydajniejszy, i do tego dobry do gier

Chciałbym grać w takie gry jak, far cry3 , bf3, borderlands2 (+nowsze gry jeżeli jest taka możliwość)

Nagrywarke, oraz obudowę posiadam.

P.S. Posiadam także silentmaxx (do dysku twardego) oraz cooler master radiator v10, lecz nie wiem czy działa, gdyż nie mam gdzie sprawdzić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi