Son-Goku Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Witam mam problemik (link) http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=36130&highlight= Ogólny problem -ze sterami trzeba się motać żeby zainstalować, jak się już zainstaluje to surroundmixer i tak się nie włączy. Czy da się jakoś zmienić ustawienia karty ale bez surroundmixer, tz. np wł. SPDIF albo wł. EAX itp.??????? Np. rejesterm lub czymś ????? HELP!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Nie mialem zadnych problemow z instalacja... Mozesz zainstalowac Drivery + AudioHQ, gdzie bedziesz mogl dojsc do ustawien karty... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son-Goku Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 OK Spróbuje. Może zadziała :) Tylko że teraz mam Xp'ka i wogule nie mogę zainstalować driverów, jak włoże do slota to nawet karter sieciową wykrywa :P. Ciekawe. Ale spróbuje. THX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...