Bobanoskos Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Ma ktoś??? Słuchaliście? Jakie wrażenia??? Ja zassałem tej nocy, powiem tyle: wyjebioza! 8) :twisted: Nie moge sie nasłuchać. BTW Jeśli ktoś ma jakieś albumy peji/slumsów z okresu przed płytką ,,Na legalu" to niech sie ze mną skontaktuje, może jakoś mi wyśle :D Miałem te albumy na kompie, ale niedawno miałem wira, strzeliłem foramat i cała muza poszła sie jeb.ać :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 heh nie lubie Peji, a w ski skladzie jest jeszcze wisnia ktorego tym bardziej nie lubie !! :) a jak zassales sobie ski sklad to raczej znajdziesz tez gdzies starsze plyty !! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobanoskos Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 heh nie lubie Peji, a w ski skladzie jest jeszcze wisnia ktorego tym bardziej nie lubie !! :) a jak zassales sobie ski sklad to raczej znajdziesz tez gdzies starsze plyty !! :)W tym problem, że starszych nie ma gdzie znalexć, a ftp z którego je dawniej zassałem już nie biega . BTW nie lubisz twoja sprawa, ja założyłem topic dla tyhc co lubią:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 zostaje ci jeszcze Kazaa, emule itp. itd :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Nie lubie Peji ani wogóle HH, ale niektóre podkładziki czasem mają fojofe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 a skad wzioles Ski squad ? Jesli z eMule mozesz podac linka do strony ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobanoskos Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 www.osiolek.com tylko, że oni zawiesili działalność dziś rano :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobanoskos Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 www.osiolek.com tylko, że oni zawiesili działalność dziś rano :cry:www.osiolek.com tylko, że oni zawiesili działalność dziś rano :cry: Dajcie jakiegoś ftp to zarzuce i jazda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Ja sadze ze ta nowa plyta jest slaba. Kupilam orginala i po 1 godzinie bylaam w sklepie zwrocic. Osobiscie nie pasuje mi uliczne brzemienie tej plytki, wole bardziej ambitne produkcje. Wedlug mnie skandalem jest to ze na plycie jest 14 kawalkow i 12 skitow 8O :x dodam jeszcze ze Wisnia ma tragiczny glos (sepleni) Mezo zjada SKi Sklad na sniadanie. A co do starszych albumow Slums Attack to mam wszystkie jak chcesz to daj znac na gg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 taaa osiolek.com dead . A nie ma jakiejs strony w polsce z linkami muzycznymi do osla ? Poza osloskop.net chodzi mi o typowo muzyczna ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 jak chcecie to moge wam wrzucic na Kazaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 a moze na soul Seek wejdziesz i udostepnisz :] ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 nie znam soul seek:(:(:( moze mi wytlumaczysz jak to zrobic mozesz dawac na priva na gg 2283689 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 eeee... ja nie mam osobiście nie słucham hh w wersji polskiej... wiem tylko że Peja/dj decks odwiedzi moje miasto (Sanok) chyba 7/8 Lipca... :D w prawdzie nie przepadam ale chyba się wybiorę... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 buehhehehehhehehehehhehehehheheheheheh - cudownie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 mam ski sklad w my shared folder ale nie wiem dlaczego nikt nie moze ode mnie sciagnac?? poprostu gdy klikam search nie pokazuja sie kawalki moze ktos wie jak to udostepnic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...