Skocz do zawartości
Bobanoskos

Peja - Ski Skład

Rekomendowane odpowiedzi

Ma ktoś??? Słuchaliście? Jakie wrażenia??? Ja zassałem tej nocy, powiem tyle: wyjebioza! 8) :twisted: Nie moge sie nasłuchać.

BTW Jeśli ktoś ma jakieś albumy peji/slumsów z okresu przed płytką ,,Na legalu" to niech sie ze mną skontaktuje, może jakoś mi wyśle :D

Miałem te albumy na kompie, ale niedawno miałem wira, strzeliłem foramat i cała muza poszła sie jeb.ać :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh nie lubie Peji, a w ski skladzie jest jeszcze wisnia ktorego tym bardziej nie lubie !! :) a jak zassales sobie ski sklad to raczej znajdziesz tez gdzies starsze plyty !! :)

W tym problem, że starszych nie ma gdzie znalexć, a ftp z którego je dawniej zassałem już nie biega .

BTW nie lubisz twoja sprawa, ja założyłem topic dla tyhc co lubią:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sadze ze ta nowa plyta jest slaba. Kupilam orginala i po 1 godzinie bylaam w sklepie zwrocic. Osobiscie nie pasuje mi uliczne brzemienie tej plytki, wole bardziej ambitne produkcje. Wedlug mnie skandalem jest to ze na plycie jest 14 kawalkow i 12 skitow 8O :x dodam jeszcze ze Wisnia ma tragiczny glos (sepleni) Mezo zjada SKi Sklad na sniadanie. A co do starszych albumow Slums Attack to mam wszystkie jak chcesz to daj znac na gg.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi