krecikkkk Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam Od kilku dni zastanwiam sie nad rozbudowaniem mojego kumputera do 2 lub 3 monitorow (do gier) lub jeden w celu gry a drugi przegladarki w tle itp.Aktulany monitor jaki posiadam to : Samsung SyncMaster P2250 21,5" i chce dokupic 2 sztuki identyczne.I tu pojawia sie moje pytanie , posiadam karte R9 280x i zauwazylem ze z tylu kartonu widnieje oto takie zdjecie: ""Zabardzo nie rozumiem , z tego co tutaj widnieje, jesli chce miec 3 monitory to powinienem zmienic zasilacz?Moja obecna konfiguracja pc:╠► Mobo : ASRock Z87 Pro4╠►Cpu : Intel Core i5 4440 4x 3.1GHz╠►Ram : Crucial Ballistix Sport XT 8GB DDR3 1600(2x4GB)╠►Gpu : Radeon R9 280X RoyalQueen 3GB DDR5╠►Sound :Asus Xonar D1 7.1╠►Case : Antec Three Hundred╠►PSU : Corsair 620w HXProsze o pomoc i czy musze co kolwiek zmieniac czy moge smialo montowac monitorki. Pozdrawiam krecikkkk Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez krecikkkk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Na zdjęciu jest mowa o licznie kart graficznych, nie monitorów. Tu MINI REGULAMIN DZIAŁU - PROSZĘ KONIECZNIE PRZECZYTAĆ ! też nic nie jest dla ciebie zrozumiałe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...