Skocz do zawartości
tomasir

Gdańsk - wielka przysługa potrzebna

Rekomendowane odpowiedzi

Mam wielką prośbę. Z uwagi na fakt iż prawdopodobnie na przestrzeni najbliższych dni zakupię w Gdańsku (poprzez internet) komputer dla mojego znajomego chciałbym mieć pewność co do transakcji. Stąd może znajdzie się osoba na forum, która określonego dnia pofatygowała by się to tego sprzedawcy i po pierwsze sprawdziła czy sprzęt który sprzedaje odpowiada temu przeze mnie zakupionemu i poczekała na przyjazd kuriera, tak by mieć pewność iż zabrał on właściwy, zakupiony przeze mnie sprzęt. Oczywiście w miarę możliwości postaram się tej osobie odwdzięczyć. Jeśli ktoś podjąłby siętakiego "zadania" proszę o pilny kontakt na priva lub maila.

Tomasir

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A w jakim sklepie ?

NIe kupuję w sklepie tylko od osoby prywatnej (aukcja).

Na razie pomoc zadeklarował w miarę możliwości Krootki, za co jestem mu bardzo wdzięczny...

Jeśli on by nie mógł, Ty byś wyraził chęć pomocy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wsyzzstkich przepraszam za ewentualny kłopot. NIestety jednak allegro jest chore :lol:

W cztery ostatnie godziny aukcji podbili ludzie cenę komputera 2 kronie (z ok. 500 do 1000 pln). Skutkiem czego go oczywiście nie kupiłem (ja go wyceniłem na ok. 650 pln).

Bardzo dziękuję za chęć pomocy, być może kiedyś będzie potrzebna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi