Sh4d0W Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Może być, ale tego CD'ka to bym wymienił, jak bardzo chcesz CD to na ASUS'a, a jak nie to może DVD np. Toshiby czy Pionniera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 ja tam juz proponuje znalezc se na allegro jakiegos taniego 9500 nie warto sie pakowac w Ti 4200 jesli nie chce w najblizszym czasie zmieniac grafy a 9200 to wogole pomylka jak i FX5200 nawet nie mysl o kupowaniu tego 9100 tez odpada. No w sumie fakt. Dzisjaj nawet widziałem 9600TX za 660 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRANDI Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Pamięci zawsze możesz dokupić,Weź teraz 2x 256MB PC-3200,a rresztę dołóż do budy ChieftecaDX =460zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Ale czym uzasadnisz swój pogląd?Podaj jakieś argumenty. Stwierdzenie: "jest,bo jest" -nie jest żadnym uzasadnieniem. :D kiedyś jeszcze za czasów rivy :), kumpel miał rive tnt 16mb creativa a ja rive tnt2 32mb noname'a (procki i reszta takie same) i lepiej mu chodził komp i w 3dmarku 2001 miał kilka marków więcej (o ile dobrze pamiętam to coś około 30 więcej) Więc od tamtej pory na produkty creative zacząłem patrzeć jak na coś w miarę dobrego (niemówię że creative wszystko robi najlepsze ale robi dobre rzeczy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 chociarz juz tam podioles decyzje ja jednak sproboje cie nawrocic jeszcze :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14429019 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14365465 a takze mozesz sprobowac tego http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14333746 tak dla wyjasnienia 9600 TX to 9500pro z nieco gorszymi pamiatkami ale rdzen za to na 300 Mhz nominalnie ustawiony POlecam. Kazda z tych kart bedzie lepsza niz Ti4200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRANDI Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Ale czym uzasadnisz swój pogląd?Podaj jakieś argumenty. Stwierdzenie: "jest,bo jest" -nie jest żadnym uzasadnieniem. :D kiedyś jeszcze za czasów rivy :), kumpel miał rive tnt 16mb creativa a ja rive tnt2 32mb noname'a (procki i reszta takie same) i lepiej mu chodził komp i 3dmarku 2001 miał kilka marków więcej (o ile dobrze pamiętam to coś około 30) Więc od tamtej pory na produkty creative zacząłem patrzeć jak na coś w miarę dobrego (niemówię że creative wszystko robi najlepsze ale robi dobre rzeczy) Czyli stare dzieje z tą Rivą... Ja natomist jestem zupełnie innego zdanie. Winfasty moim zdaniem to b.dobre karty szczególnie pod względem @. Taki mały teścik: http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/114-26 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Może być, ale tego CD'ka to bym wymienił, jak bardzo chcesz CD to na ASUS'a, a jak nie to może DVD np. Toshiby czy Pionniera.Co Ty chcesz od ASUSa ?? :D To naprawde świetne cedeki, niedawno byl o tym topic - poszukaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Może być, ale tego CD'ka to bym wymienił, jak bardzo chcesz CD to na ASUS'a, a jak nie to może DVD np. Toshiby czy Pionniera.Co Ty chcesz od ASUSa ?? :D To naprawde świetne cedeki, niedawno byl o tym topic - poszukaj. Yhy :?::!: A czy ja mówię, że ASUS robi złe cedeki? Pokaż mi gdzie tak napisałem. Jakbym tak twierdził to bym mu chyba nie polecał CD od ASUS'a. Powiedziałem tylko iż jeżeli chciałby DVD to najlepsze są (według mnie) Toshiba i Pionieer. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Może być, ale tego CD'ka to bym wymienił, jak bardzo chcesz CD to na ASUS'a, a jak nie to może DVD np. Toshiby czy Pionniera.Co Ty chcesz od ASUSa ?? :D To naprawde świetne cedeki, niedawno byl o tym topic - poszukaj. Yhy :?::!: A czy ja mówię, że ASUS robi złe cedeki? Pokaż mi gdzie tak napisałem. Jakbym tak twierdził to bym mu chyba nie polecał CD od ASUS'a. Powiedziałem tylko iż jeżeli chciałby DVD to najlepsze są (według mnie) Toshiba i Pionieer. Sory :oops: faktycznie źle przeczytałem moja wina, moja wina.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 ... moja bardzo wielka wina :lol: :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Pierwsze primo. Koczo, powiedz szczerze po kiego chu** Ci 1024MB RAMu?? Prawda jest taka, że przy zastosowaniach nieprofesjonalnych (zabawa grafiką, lub komp na serwa) to 1024 MB RAMu w najbliższym czasie to będzie po prostu niepotrzebny szpan. Drugie primo. Jaką ty chcesz grafę kupić?? Najlepiej zakupić teraz Radka 9500Pro. Rozsądna cena, dobra wydajność. Karta starczy jeszcze na długi czas(napewno na dłużej aniżeli GF4Ti choćby dzięki obsłudze DX9). Trzecie primo(ostatnie). Zapodaje Ci tu konfiga sprzęciocha, który wystarczy nawet wymagającemu urzytkownikowi w zupełności : - AMD Athlon XP 2500+ Barton BOX ; 500zł - Epox 8RDA+ nForce2-SPP Lan FireWire ; 479zł - DDR-SDRAM TwinMOS 512MB PC-400 (2x256) Dual ; 431zł - FIC ATI Radeon 9500Pro 128DDR TV/DVI ; 869zł ------------------------------------------------------------- Daje nam to magiczną liczbę 2279zł czyli zostaje Ci troszkę na obudowę. Moim(i pewnie nie tylko moim) zdaniem jest to napewno lepsze rozwiązanie aniżeli ładować kasę w 1024 RAM'u, gdy pewnie nigdy nie wykorzysta się go.A takto, masz zajebistą grafę i możesz sobie grać bez stresu jeszcze przez długi czas :D A co do RAM'u to conajwyżej później zapodasz sobie jedną kosteczkę 256 i będziesz miał "jedyne" 768MB :D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Pierwsze primo. Koczo, powiedz szczerze po kiego chu** Ci 1024MB RAMu?? Prawda jest taka, że przy zastosowaniach nieprofesjonalnych (zabawa grafiką, lub komp na serwa) to 1024 MB RAMu w najbliższym czasie to będzie po prostu niepotrzebny szpan. Drugie primo. Jaką ty chcesz grafę kupić?? Najlepiej zakupić teraz Radka 9500Pro. Rozsądna cena, dobra wydajność. Karta starczy jeszcze na długi czas(napewno na dłużej aniżeli GF4Ti choćby dzięki obsłudze DX9). Trzecie primo(ostatnie). Zapodaje Ci tu konfiga sprzęciocha, który wystarczy nawet wymagającemu urzytkownikowi w zupełności : - AMD Athlon XP 2500+ Barton BOX ; 500zł - Epox 8RDA+ nForce2-SPP Lan FireWire ; 479zł - DDR-SDRAM TwinMOS 512MB PC-400 (2x256) Dual ; 431zł - FIC ATI Radeon 9500Pro 128DDR TV/DVI ; 869zł ------------------------------------------------------------- Daje nam to magiczną liczbę 2279zł czyli zostaje Ci troszkę na obudowę. Moim(i pewnie nie tylko moim) zdaniem jest to napewno lepsze rozwiązanie aniżeli ładować kasę w 1024 RAM'u, gdy pewnie nigdy nie wykorzysta się go.A takto, masz zajebistą grafę i możesz sobie grać bez stresu jeszcze przez długi czas :D A co do RAM'u to conajwyżej później zapodasz sobie jedną kosteczkę 256 i będziesz miał "jedyne" 768MB :D:D Świeta racja z tym RAM'em. Lepiej <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> 512MB i lepszą grafę aniżeli ładować w 1GB RAM'u i gorszą grafikę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Jak dla mnie to ten RAM 1GB to niepotrzebny... Naprawde, bo jest za duzo a juz teraz 512 MB starczy... CHYBA ze sie uparles bo ladnie bedzie w POSCie wygladalo :) Co do reszty to tak: 1. Epox 8RDA+ (masz juz muze!!!) 2. Athlon XP Barton 2600+ 3. 512 MB RAM OCZ 400 MHz 4. Radeon 9500 PRO moze byc FIC bo dobra cena Zestaw dobry i nie drogi, a gry ci jeszcze sporo pociagna... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Jak dla mnie to ten RAM 1GB to niepotrzebny... Naprawde, bo jest za duzo a juz teraz 512 MB starczy... CHYBA ze sie uparles bo ladnie bedzie w POSCie wygladalo :) Co do reszty to tak: 1. Epox 8RDA+ (masz juz muze!!!) 2. Athlon XP Barton 2600+ 3. 512 MB RAM OCZ 400 MHz 4. Radeon 9500 PRO moze byc FIC bo dobra cena Zestaw dobry i nie drogi, a gry ci jeszcze sporo pociagna... Jeszcze niedawno napisałbym, że przydało by się 2 x 256, ale teraz stwierdzam, że DualDDR prawie nic nie daje( TU jest potwierdzenie), a później będziesz sobie mógł zapodać drugą kostkę 512 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...