karolus6 Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2014 Witam, zamierzam kupić w tym miesiącu płytę główną pod sli(1155). Od razu prosiłbym o jakiś zasilacz odpowiedni pod konfiguracje 2x GTX 760. Obecny komputer jaki posiadam to: I5-3570K 3,5@4,3 ghz MSI Z68-G43 10GB ram DDR3 Gigabyte GTX 760 OCZ Modxstream 500w SPC Regnum L50 Budżet max 800 złoty +- 100 złoty. Płyta musi mieć dodatkowe wejście na pci tak abym mógł włożyć tam kartę muzyczną x-fi gamer. Myślałem nad płytą asrock z77 extreme4 jednak wolę poczekać na opinię bardziej rozeznanych osób. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolus6 Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2014 Nie no dzięki za tego typu porady . Proszę o pomoc w konkretnym celu, będę miał sli osobiście to wtedy się dowiem co to jest warte. Proszę o pomoc w doborze płyty głównej a nie porady czy warto mieć sli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nozdmaru Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2014 Jak tak bardzo napaliłeś się na SLI to bierz Extreme 4 na Allegro można upolować używki w rozsądnych cenach (jednakże ciężko pisać o rozsądku, gdy słyszy się o Sli na GTX 760- bez urazy :D). Zasilacz przydałby się tak 650W-700W, jednakże 760 nie są jakieś super prądożerne w porównaniu do Radków. Konkretu Ci nie podam bo sam nigdy nie robiłem SLI. Mam nadzieje, że wiesz iż 2 GTX nie zaowocują 200% mocy tylko coś między 120-150% (spekulacje). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...