mameos Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 Mam pytanie czy Samsung Galaxy Tab 4 czy też Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 mają 3G i możliwość obsługi karty sim? Chodzi mi tu o te zwykłe wersje bez dopisku 4G/LTE ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 Tab ma obsługę kart sim ( poza wersją oznaczoną Wifi ) . Tab Pro w wersji 8.4" także ma obsługę kart sim . Nie wiem jak Tab Pro 10.1 - z tego co widzę na sieci to chyba są tylko wersje LTE i Wifi . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mameos Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 :( Czyli TAB 4 ma ,a TAB PRO w wersji WiFi nie ma? Hm... A co możesz polecić z przedziału 1000-1500, 10 cali, Android, obsluga sim? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...