FumFel_20 Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Witam. Przychodzę do haty około godziny 18.00 i w pokoiku tak dziwnie smierdziałopachniało :? Coś w styly jak pachnie wata cukrowa.NIemogłem zlokalizować z jakiego miejsca to dochodzi.Obwąchałem całego kompa i nic.Ale tak jakos mnie naszło na zwąchanie monitora.I to było to.Z tyłu monita wydobywał się ten smrud.To było połączenie 90% waty cukrowej i 10% spalenizny.Niewiem co to ani dlaczego.Zaznaczam że komp był do godziny 18.00 wyłaczony.Monitro był w stanie czówania.Aha monitor pracuje normalnie, bez problemów.Wiec dlaczego tak wali :?: Pozdo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Czy to jest monitor CRT czy LCD? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Monitor jak działa to się przecież elektryzuje skutkiem tego jest osiadanie na nim kurzu i jak się monitor nagrzał to ten kurz zaczął się palić no i dlatego śmierdziało, kurz wleciał też do środka a tam jest ciepło więc srodu było dużo. Niema powodu do niepokoju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Czy to jest monitor CRT czy LCD? CRT.A wieć kurz.WIec loozik.Dzieki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...