Orgiusz Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2014 https://www.youtube.com/watch?v=c9a4wr4I1hk Jako Iż Tudzież Nei ma tematu o B:TPS pozwolę sobie założyć. Premiera: 14 Października 2014. Platforma: PC, PS3, X360 Opis: Pierdyliard broni@RPGFPS w nowej odsłonie. Ale zepnijcie poślady - tym razem jesteśmy na orbicie Pandory ( także pierdyliard ewoluuje do poziomu zajemiliarda ). Tak, zabiłeś Jacka Wilhelma w B2. I co z tego? Do tego Athena i Nisha oraz... Claptrap Aha - super wiadomość - są cryobronie. W końcu po podpalaniu, slagowaniu, porażaniu prądem i zalewaniu kwasem można kogoś zmrozić. Aha2 - wiadomość o kant pleców - możemy grać Claptrapem. Jest więcej tekstu mówionego więc obstawiam że od razu stworzę dwie postaci. Athene i C4P. Drugiego będę ciągle wbijać na umieranie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2014 (edytowane) Jak to nie było tematu? Ja sie zastanawiam kim będę grał. Do tej pory tylko syreną grałem... Edytowane 20 Września 2014 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2014 No ja odkurzyłem B1 GOTY i też gram Lilith na razie. Dwójkę skończyłem i Zero i Mia. Inne klasy jakoś do mnie nie przemawiają chociaż pewnie ubije się kilka lvl każdą postacią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2014 7 godzin od rana nabite :D Gra trzyma poziom, nie ma co. Gram Atheną i początkowo miałem problem ze skillem, bo za bardzo przyzwyczajony byłem do Phaselocka, ale teraz to już inna gra się zaczyna. Straszna sieka jest momentami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2014 Kurde ja męczę ze znajomymi B2+ all DLC. Patrzę na tego The Pre-Sequela i mam mieszane uczucia. Gameplay soczny, ale lokacje dość monotonne. Wygląda jak dodatek do B2 Chyba poczekam aż stanieje lub wyjdzie z jakimś sesonal pass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2014 A B2 wygląda jak dodatek do B1 [; Jak dla mnie część lepsza od poprzedniej. Poziom trudności jest niższy niż w B2, ale mi to akurat pasuje bo gram solo, a dodając do tego szybsze poruszanie się wychodzi bardziej dynamiczna akcja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2014 Ja oczywiście poczekam na GOTY robiąc na razie DLC do obu części w wolnej chwili [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) Ktos wiec czy mozna gdzies dokupic samo DLC Shock Drop Slaughter Pit ? Mam podstawke w wersji DIGITAL i Season Pass. Wiem, ze w pudelkowej bylo to DLC, ale komu sie chce czekac na pudelko jak mozna pobrac szybciej. EDIT: Ok, chyba znalazlem. Nawet dostalem juz klucz. Jak by ktos potrzebowal: http://inexus.pl/borderlands-the-pre-sequel/shock-drop-slaughter-pit-STEAM-DLC Edytowane 13 Listopada 2014 przez logimen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...