czempion22 Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2014 (edytowane) Witajcie.Poszukuje laptopa/ultrabooka w przedziale cenowym jak w temacie.Laptop bedzie mi sluzyl glownie do :-grania w gry na poziomie BF3-surfowania po necie-ogladania filmow-pisania prac (office itd )Wymagania inne:-wgrany Windows-dobra jakosc wykonania obudowy-lekkosc-mile widziana podsw.klawiatura :)Bajeranckie sa ultrabooki z dotykowym ekranem. Warto rozwazac takie cudenka do 2000 zl ? Cyk cyk- i mamy ''tablet'' odpinajac ekran- podoba mi sie.Co polecacie? :D Edytowane 20 Września 2014 przez czempion22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2014 (edytowane) Zdajesz sobie sprawę, że ultrabooki oraz urządzenia 2w1 nie służą do gier i możesz zapomnieć o BF? Nie wspominając, że w tym budżecie nie kupisz nic sensownego z 13,3" - 14". Nawet z 15,6" znajdziesz po prostu budżetówkę do gier. Najsensowniejsza opcja do gier to Acer E5-571G z i5ulv, 4GB RAM i kartą GF840. Laptop posiada mocną baterię oraz matowy ekran Z tańszych Lenovo G510 z i3, 4GB RAM, dyskiem SSD i kartą R7 265 (trochę słabsza od gf840). Edytowane 20 Września 2014 przez kaijitsu 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czempion22 Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 Dla porownania- Lenovo Gg510 i3 a Z510 i3? Czym sie roznia? Z510 ma lepszy design -jest w bialym kolorze.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 (edytowane) Lepsza jakość wykonania, matowa matryca, podświetlana klawiatura. Wydajność ta sama, wyższa cena Edytowane 22 Września 2014 przez kaijitsu 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czempion22 Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 Kaijitsu polecasz lenovo G510 z dyskiem ssd, 128 gb -jedyne dostepne, na mój portfel- to trochę Malo, wręcz bardzo. Nie zależy mi na super szybkim tempie przetwarzania, moze Lenovo G510 z dyskiem HDD 1 T ? Mam 1600/1700 zl i musze sie w tej kwocie zamknac. Przez jaki sklep najlepiej kupowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 Najpierw pisałeś o 2000zł teraz o 1700zł. Jeśli masz zamiar grać to daruj sobie SSD ponieważ możesz sobie go zawsze dokupić(np. większy). W tej cenie masz Lenovo G500h z i3, 4GB RAM i kartą HD8750 100zł drożej masz nowsze Lenovo G510 z i3 haswell, 4GB RAM i r7 265 (fabrycznie podkrecony HD8750). 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 Podany przez kajitsu Lenovo G510 ma 2 dyski - SSD 120 GB i HDD 1TB . SSD warto brać - to znacznie podwyższa komfort pracy i ogólnie system jest zauważalnie szybszy . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czempion22 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2014 Proszę państwa o pomoc w znalezieniu laptopa na 2 stronach :www.x-kom.pli www.euro.com.plNa pewno bedzie to Lenovo, chodzi mi teraz o wybranie Najtanszej dobrej opcji. Bez dysku SSD, z systemem, i3, karta graficzna AMD .Mi wogole nie laduja sie zdjecia ze strony (internet Aero :( )Z gory bardzo dziekuje calemu forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2014 Najtańsze propozycje z systemem Lenovo G500h z i3, 4GB RAM i HD8750. 100zł drożej nowszy Lenovo G510 z i3 haswell (kilka % wydajniejszy przy tych samych taktowaniach), 4GB RAM i R7 265 (fabrycznie podkręcony HD8750). 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jankarp Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2014 Z tych mniejszych wydaje się jeszcze ciekawy ten Sony Vaio: http://www.skapiec.pl/site/cat/17/comp/9242684 O wielkości 14 cali. i3 oraz ge force gt 740m Wykonanie i sam wygląd moim zdnaiem zdecydowanie na plus. Ma również wytrzymałą baterię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2014 Tak, niskonapięciowy i3 o wydajności pentiuma to świetna opcja do grania w Battlefielda. Nie ma co :banana: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laptopy \ Netbooki Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2014 Proszę państwa o pomoc w znalezieniu laptopa na 2 stronach : www.x-kom.pl i www.euro.com.pl Na pewno bedzie to Lenovo, chodzi mi teraz o wybranie Najtanszej dobrej opcji. Bez dysku SSD, z systemem, i3, karta graficzna AMD . Mi wogole nie laduja sie zdjecia ze strony (internet Aero :( ) Z gory bardzo dziekuje calemu forum A do czego ma być to laptop? Ponieważ najtańszy dobry musi być do czegoś...? Z grafiką dedykowaną rozumiem, że będzie coś grane? Trwałym dobrym laptopem z matową matrycą będzie ten: Probook 450 z i3HAswell + HD8750 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...