-Yamroz- Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Witam! Nagrywam sobie plytke, kasuje plik i po 10h zaczynam ogladac filmik z plytki. W pewnym momencie sie tnie - no coz cos jest zle nagrane. Lecimy BulletProofCopy - zrobione ale obraz jest jak Xvidy przy zlym kodeku w momentach w ktorym przerywalo - czyli nieciekawie. No to odzyskuje z dysku. Wspomniany programik z tematu - szybko latwo odzyskane. Kopiuje do folderu deleted-xxxxxx.avi. I probuje otworzyc. Kurde wogole go nie rozpoznaje pliku WMP. W Vplayerze nie startuje. W AVIInfo nic nie wyskakuje. Co robic - wielkosc sie zgadza, nazwa ta na 100%, rozszerzenie jest - czemu nie dziala? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Na tyle co się orientuje podczas usuwania pliku coś tam jest zamazywane (chyba nagłówek pliku czy jakoś tak) trzeba go odtworzyć - ale jak to niemam pojęcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Zamazywana jest tylko 1-sza litera nazwy, a plik jest w sumie dalej na dysku, tylko ze go nie widac... Z duzym plikiem moze byc problem. Latwiej odzyskalbys wiecej ale malych. Zreszta jak cos juz na dysku zapisywales, szanse spadaja drastyczne... Dam ci rade: sprawdzaj plyty po kazdym nagraniu. Osobiscie uzywam programu CheckDisk. Operacja trwa 3 minuty, ale wtedy mam pewnosc ze CD jest OK... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Tak na przyszlosc: Mozesz uzyc programow: Easy Recovery Pro - http://f.o.s.i.1command.com/ lub Restorer 2000 - http://www.bitmart.net/dwnld/r2k_demo.exe?warew001 ... a o tym pliku to raczej zapomnij :evil: Pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Yamroz- Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 (wulg.) (wulg.) (wulg.) (wulg.) (wulg.) (wulg.) (wulg.) (wulg.) (wulg.) (wulg.) . Osiolku(wulg.) (wulg.) (wulg.) do roboty (wulg.) i to (wulg.) juz, bo sie (wulg.) (wulg.) mac (wulg.). :D A tak na przyszlosc. Czy Nero z ta funkcja sprawdzenia zapisu dziala tak jak DiscChecker? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Nie wiem. Kiedys mi Nero lipe odwalil, a programik o ktorym mowie mozesz sciagnac z mojej strony. Jest w dziale Download. http://jasieq.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Yamroz- Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...