xBum Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2014 (edytowane) Witajcie Dziś kupiłem zasilacz corsair RM650 i właśnie go otworzyłem, oglądam go sobie z każdej strony i w środku taki widok: Przepraszam za beznadziejną jakość zdjęcia, ale na szybko robione kalkulatorem tj. telefonem. Chodzi mi o tą białą gume/plastik nie wiem co to jest pomiędzy miedzianymi zwojami(cewki?), ogólnie to jest tak oblane jakby wykipiało... Jeszcze nie podłączałem do prądu tego, bo wygląda to podejrzanie. Jeśli to nic takiego to przepraszam za zawracanie głowy, ale oglądałem review na yt i tam gość nie miał takiego czegoś w środku. Edytowane 2 Października 2014 przez xBum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2014 Wszystko w porządku. http://www.kitguru.net/components/power-supplies/zardon/corsair-rm650-power-supply-review/4/ 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2014 Że tak zacznę z grubej rury... Ja<span style='color: red;'>[ciach!]</span>le Jakieś tworzywo na poziomie silikonu izolujące w standardzie. No ale ciężko najpierw odpalić google\zdjęcia dla RM650 aby obadać. Lepiej tematem uderzyć jak stado dzików w zagajnik sosnowy.. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBum Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2014 @Klaus Dzięki @Orgiusz spokojnie, nie spinaj tak! Jak wspominałem patrzyłem na szybko na youtubie i gość tego nie miał w środku, dlatego mnie to zaniepokoiło, temat do zamknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2014 Jestem spokojny. Gdyby połowa ludzi poszła za radą z pierwszego wyniku szukania na YT delektowałbym się spokojem i wzrostem poziomu wypowiedzi przez 0.0000000000000000000000000000000000000000001 sekundy w internecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBum Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2014 Nie widać, żebyś był, a to nie zdrowo się denerwować nie potrzebnie. Widzisz swój problem tu napisałem, rzeczywiście irracjonalnie i pod wpływem adrenaliny nie przemyślałem tematu, teraz patrząc z dłuższej perspektywy widzę, że było to błędne ponieważ można było rzeczywiście jakoś to odszukać w google, a nie sugerować się jakimś tam reviewem na youtubie. Teraz prosiłbym Ciebie o przemyślenie swojego postu tutaj, chodzi o post numer 3 i napisz za jakiś czas czy również popełniłeś błąd pisząc go.Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...