Cez4rPL Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2014 Witam. Tydzień temu mojemu bratu spalił się zasilacz, od tego momentu internet się zacina. A dokładnie to raz na jakiś czas się włącza, potem na pare minut znów się wyłącza i tak w kółko. Czasami żeby 10-cio minutowy film na yt obejrzeć potrzebuje pół godziny. Nie wiem co może być tego przyczyną ale to nie powinno mieć nic wspólnego z internetem. Internet mam z tp. Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2014 Możliwe że doszło do uszkodzenia karty sieciowej lub czegoś innego na płycie . Jak się łączy twój brat z siecią - łącze DSL / ADSL , kabel wpięty prosto do kompa czy kabel telefoniczny do modemu a stamtąd drugi kabel do kompa czy ma router ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cez4rPL Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2014 w modemie mamy 2 gniazda, z czego jedno jest podpięte do jego komputera a drugie do mojego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...