Spentany Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 witam! jest taki problem że po podzieleniu różnych filmow avi splitterem chce te kawałki połączyc w jedno ale najprawdopodobniej przez to ze fragmenty filmow maja roozne rozdzielczosci nie da sie tego zrobic.. wie ktos jak temu zaradzic? jaki progg do polaczenia, ablo jaki do zmienienia rozdzielczosci ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 probowales w adobe premiere ? maja taki sam wspolczynnik fps ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 adobe premie - nigdy nie uzywalem tego programu - wczoraj zainstalowałem i udało mi sie polaczyc 2 pliki rooznych rozdzielczosci .. ale obraz jest troche rozciagniety w jedna strone ;[ ps. pliki aviki nie maja takiej samej liczby klatek/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 no to kiepsko jak nie maja tego samego wspolczynnika ... musisz go zmniejszyc do poziomu tego z avikow ktory ma najnizsze fps a rozciagniety byl pewnie wlasnie przez te rozne rozdzielczosci ... zaraz pokombinuje bo zdaje mi sie ze w adobe premiere dalo sie zmieniac rozdzielczosci ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Moze VirtualDubem bedzie mozna to zrobic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Mozna napewno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Rozwiazanie jak najbardziej na reke... 1. Darmowy... 2. Maly... / Szybki... 3. Pelen roznorodnych mozliwosci... http://virtualdub.org/download Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 a jakim programikiem moznaby bylo podzielic filmik na fragmenty(przyspieszyc niektore momenty, wstawic zdjecia, proste efekty(np.kurtyna), itp) nie chodzi mi o adobe premiere (za trudny programik jak dla mnie-moze jak ktos ma jakas onstrukcje w pdfie) w virtualdubie probowalem ale nie znalazlem opcji przyspieszania moze gdzies to w filtrach jest ale ja nie mam pojecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekp Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Jeśli chodzi o łączenie filmów z różnym aspektem, bitreitem i różną ilością klatek to virtual dub sobie z tym nie poradzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 chodzi mi o to aby zaznaczyc fragment i np ustawic jego predkosc 2razy szybsza w stosunku do pozostalej czesci filmu i ustawic plynne przejscia-przenikanie miedzy scenami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 jesli premier jest trudny to ja nie wiem :lol: mozna sie nauczyc w przeciągu 2 godzin i to bez intrukcji podstawowych rzeczy.. on praktycznie sam wszystko robi :] zawsze mozna uzyc 10x prostszego windows movie maker.. ale jego prostota jest zbyt prosta :zonk: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekp Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 chodzi mi o to aby zaznaczyc fragment i np ustawic jego predkosc 2razy szybsza w stosunku do pozostalej czesci filmu i ustawic plynne przejscia-przenikanie miedzy scenamiTo co chcesz zrobić nie jest prostym łączeniem kawałków filmu, movie maker virtual dub -nie do tego. Tak jak wyżej pisali Premiere, Vegas i tym podobne dosyć skomplikowane programy do montażu. Najprostszym z nich jest chyba Pinnacle Studio najlepiej w wersii 9 Plus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...