Pazuzu Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2014 Składam komputer PC bez napędu. Zgrałem obraz płyty na dysk, wgrałem na pendrive programem Windows7-USB-DVD-Download-Tool-Installer-en-US i nic się nie dzieje. Na laptopie to samo. Obstawiam zły pendrive. Chciałem wypiąć napęd z laptopa i podłączyć do płyty głównej, SATA wchodzi, zasilanie już jest inne (wtyk). Pozostaje mi opcja nagrać czysty windows na dysk laptopa, nic nie instalować i przełożyć dysk do PC. Czy taka opcja wchodzi w grę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2014 Raczej nie . Sprzęt ma inną konfiguracje sprzętową . Proponuję jeszcze raz przygotować pendriva za pomocą systemowego narzędzia diskpart , przygotowywałem tak pendriva wiele razy i za każdym razem działał , czego nie mogą powiedzieć o innych sposobach - próbowałem wersje z Ultraiso i nie działała . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...