Qidin Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2014 Witam serdecznie, Proszę o pomoc w wyborze laptopa do grania i pracy. Wiem, że to jest ciężki temat aby jedno z drugim pogodzić - tym bardziej, że budżet jest ograniczony ale liczę, że uda się nam coś wspólnie ustalić. Budżet jaki na to posiadam to 3000 zł netto. Zależy mi na tym aby był wydajny w zakresie prac w programach graficznych (photoshop) jak również w pozostałych kwestiach tj. grach. Jestem miłośnikiem mmorpg i chciałbym mieć płynność na wysokich detalach w takich grach jak Guild Wars 2, FFXIV, Tera Online. Proszę pilnie o pomoc - do jutra muszę podać dokładny model pod zamówienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) W tej cenie Lenovo Y50 z i5, 4GB RAM, kartą GTX860 (najmocniejsza w tej cenie), matrycą FullHD i systemem operacyjnym. Jest to najwydajniejsza konfiguracja do gier za 3000 netto opcjonalnie Asus R510 z i7, 8GB RAM, dyskiem SSD i kartą GTX850 DDR3 (lenovo posiada ~40% wydajniejszą kartę). Edytowane 21 Października 2014 przez kaijitsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...