Doggy_PL Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) Mam pewny problem mianowicie... nie działa mi klawisz "4". Problem zaczął się, gdy miałem starą klawiaturę (wcześniejszą) myślałem, że to wina tamtej klawiatury i kupiłem tą. Niestety nic nie pomogło. Po prostu przeszedł ten problem na tą . Problem jest dość dziwny, ponieważ gdy wezmę komputer w tryb uśpienia ( hibernacji) to on się uruchamia n.in. od użycia klawiszu "4" wiec jest ok a nie reaguje gdy chce coś napisać. Mogę pisać symbol "$" a "4" nie mogę. Używam Polski programisty.Klawiatura jest nowa i 100% sprawna! Na innym laptopie działa "4". Dołączam filmik aby było wszystko jasne. Liczę na pomoc! Edytowane 22 Października 2014 przez Doggy_PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) Hmm... wejdź do biosu/uefi i spróbuj zmienić np. datę/godzinę, używając klawisza cztery. Dalej: jeśli zabangla, odpal jakiegoś live Linuxa przy użyciu pendrive'a i tam sprawdź, jak tam się miewa sprawa czwórki. Ona jako jedyny klawisz wybudza z uśpienia/hibernacji (uściślij)? Zacząłbym od resetu biosu/uefi do domyślnych ustawień. Edytowane 22 Października 2014 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doggy_PL Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) Bylem w sklepie komputerowym i chłopaki powiedzieli, że trzeba wył skrót klawiszowy. I teraz pytanie do was... jak wyłączyć? Klawiatura Ozone Blade Windows 7 Home Premium Edytowane 23 Października 2014 przez Doggy_PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2014 Skrót klawiszowy shift+4? Pierwsze słyszę o takim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doggy_PL Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) Wiecie panowie jak wył skrót klawiszowy?Inaczej będę zmuszony oddać komputer do sklepu komputerowego jutro. Edytowane 23 Października 2014 przez Doggy_PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...