galvim Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Witam! Pytanie moze wyjda sei bardzo glupie ale nigdzie nie moge znalezc opcji w biosie aby ustawic przy jakiej temp. procek ma sie wylaczac , mam biosa ver 1.1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Moze tej opcji poprostu tam nie ma. Jezeli jest to powinna byc w menu "PC Health Status". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Moze tej opcji poprostu tam nie ma. Jezeli jest to powinna byc w menu "PC Health Status". A ja obstawiam, że w Power Management Features. :D galvim, skoro nie widzisz tej opcji w biosie, to pewnie rzeczywiście jej nie masz. Według tego info ta funkcja jest tylko na płytach w wersji 2.0, i to z odpowiednim biosem (lipiec lub sierpień 2002). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 A ja obstawiam, że w Power Management Features. :D Pisalem z pamieci, ale moze to zalezec od BIOSa. Mam AMI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...