Gość Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2014 Czy pomógłby mi ktoś z Was złożyć komputer do 2 tyś zł? Ja się za bardzo nie znam na sprzęcie. Dysk SSD już posiadam, także bez dysku. Komputer będzie do normalnej pracy, od czasu do czasu do jakichś gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipton Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2014 Nie jest Ci potrzebny, żaden HDD? http://www.morele.net/inventory/info/dI4rKU/ Proponuję coś takiego. Zestaw do niedzielnego grania na przyzwoitym poziomie płynności. Odpowiedz jeszcze na zadanie przeze mnie pytanie i to będzie wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2014 SSD 128gb już mam + 160gb zwykły 3,5cala narazie wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipton Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2014 No to masz odpowiedni zestaw. W co zamierzasz grać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...