kobus Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 tak jak w pytaniu czy kiedys cos wygraliscie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 wygralem dlugopis w przedszkolu jak wygralem bieg na 30m :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 A ja wygralem w totomixie 3,40 zl :) Ale kupon wyslalem za 3 zety ... Za duzo na tym nie zarobilem ;P ale na gume do zucia bylo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 wygrałem 10 zeta w totka :-) i batona bounty na loteri w sklepie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 wygralem 2 turnieje w q2 ;] i piatke w totolotka ;] i duzo mniej waznych malych wygranych o ktorych nie pamietam juz po paru dniach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Windows XP Professional PL na interii w ramach promocji nowego produktu M$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 ee jak tylko 10 w totku.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Ja jakiś śmieszne pieniądze w totka, 5 na koniec z historii i 20 zł w pokera... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 kilka razy wraz z moim klanem w sof2 wygrałem klanówkę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Baaaaaardzo dawno temu słałem do radiowej Trójki kartki z odp. na jakieś śmieszne zagadki. Dostałem (chyba :P) koszulkę i ze 3 książki (bo wysyłałem co tydzień :P). Aha! I jeszcze ciągle wygrywam, gdy wchodzę na różne zagraniczne www ;)-> "Jesteś milionową osobą, która odwiedza nasz serwis, klikaj TU i TU, podaj mail, a dostaniesz Porshe 911!" (potem się okazuje, ze to nowy model tostera) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 heh ja raz wygralem 50 zeta w totka. innym razem wygralem koszulke w promocji kakao, tylko zonk byl taki bo koszulka miala rozmiar "s" a ja nosze xl lub xxl :D. innym razem w jakims konkursie czeba bylo narysowac wspomnienia z wakacji :P wyslalem i wygraem kredki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 3 w totku :D Mama rower w sklepie, z okazji otwarcia. Nie dostaliśmy, bo nie było Nas na losowaniu buahahahah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Ja trafiłem raz czwórke w Totka, wystarczyło na kolacje i kino z dziewczyną, (to było w dzień moich urodzin); innym razem wygrałem dwie gry: Najdłuzsza Podróż i jakies wyścigi motocyklowe - i przyszły dzień przed urodzinami. W pozostałych okresach roku szczęścia w wygrywaniu nie mam :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 ja nigdy nic nie wygralem- cale szczescie zluzywam na studia i jazde samochodem- az dziw ze jeszcze sie w nikogo niewwalilem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Własnie tocze mecz na http://www.managerzone.com/ i wygrywam 2:1 Ktos z forum tez sie bawi w tego managera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Jeżeli chodzi o wygraną zależną tylko od szczęścia - to wygrałem... kilka butelek 0.5l Coca Coli - kilka lat temu w wakacje... A to co było zależne ode mnie, to były rózne zawody matematyczne itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 wygralem los - nagroda za to : zycie na tym za<span style="color:red;">[ciach!]</span>ym swiecie - kurde ale mialem pecha :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 wygralem los - nagroda za to : zycie na tym <font color="#FF0000">[ciach!]</font> swiecie - kurde ale mialem pecha :( W zasadzie to niewygrales a przegrales :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldz Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Wygralem w STS postawilem 3 zł wygralem 189,80 :))) Ale niestety po tym wydarzeniu jakos juz nigdy nie wygralem i dalem sobie spokoj, a tak w ogole to jedyne co wygralem w zyciu (jezeli chodzi o rzeczy materialne) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Heh ja jedyne co wygrałem to w loterii tej co była kiedyś w kioskach- darmowy los :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 ja tam troche wygralem, pare ksiazek i troche innych <span style="color:red;">[ciach!]</span>l (malej wartosci) :( zadnej 6,7,8 ani samochodu albo innego mieszkania nie udalo mi sie wygrac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 wygrali państwo w loterii małego murzyna, jeśli w ciągu pięciu dni nie odbierzecie go, to prześlemy pocztą całą rodzinę :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 troche drobnych w totka ,... i kiedys na imprezie konkurs rock'nrolla i wyglaem szapmana z dziewczyna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 mnie udalo sie wygrac w "Warcraftomanii" (lipiec 2002) figurke jednego z bohaterow ludzi (tego krasnoluda z mlotem i toporem) 8) PS. to jedyna rzecz jaka kiedykolwiek wygralem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 ja trafilem 4 w totka 2x 50zl w jakies tam zdrapki z tych wiekszych nagrod to by bylo tyle :D UPdate: zapomnialbym najwazniejszego 8O w poprzedniej promocji algidy wygralem kilka lodow :lol: (teraz to sie nazywa "lodozercy" ) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 ja moze nie wygralem ale bylem czwarty na zawodach w gran turismo 2 u mnie w miescie :) aha i jeszcze wygralem kilka zawodow plywackich :D heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 dzisiaj loda, w promocji algidy pt. lodożercy.... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 DŁUUUUGo by wymieniać ale ostatnie coś co wygrałem to turniej tenisa na mazurach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 DŁUUUUGo by wymieniać ale ostatnie coś co wygrałem to turniej tenisa na mazurachjednym slowem Agassi polegl z toba w 3 setach ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Własnie tocze mecz na http://www.managerzone.com/ i wygrywam 2:1 Ktos z forum tez sie bawi w tego managera? Ja gram, od 10 minut, koledzy mnie namowili. Zespol mam w 6 dywizji... to dobrze :P ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...