Skocz do zawartości
kobus

co i w czym kiedykolwiek wygraliscie? :-D

Rekomendowane odpowiedzi

Baaaaaardzo dawno temu słałem do radiowej Trójki kartki z odp. na jakieś śmieszne zagadki. Dostałem (chyba :P) koszulkę i ze 3 książki (bo wysyłałem co tydzień :P).

Aha! I jeszcze ciągle wygrywam, gdy wchodzę na różne zagraniczne www ;)-> "Jesteś milionową osobą, która odwiedza nasz serwis, klikaj TU i TU, podaj mail, a dostaniesz Porshe 911!" (potem się okazuje, ze to nowy model tostera)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh ja raz wygralem 50 zeta w totka. innym razem wygralem koszulke w promocji kakao, tylko zonk byl taki bo koszulka miala rozmiar "s" a ja nosze xl lub xxl :D. innym razem w jakims konkursie czeba bylo narysowac wspomnienia z wakacji :P wyslalem i wygraem kredki :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja trafiłem raz czwórke w Totka, wystarczyło na kolacje i kino z dziewczyną, (to było w dzień moich urodzin); innym razem wygrałem dwie gry: Najdłuzsza Podróż i jakies wyścigi motocyklowe - i przyszły dzień przed urodzinami. W pozostałych okresach roku szczęścia w wygrywaniu nie mam :-(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nigdy nic nie wygralem- cale szczescie zluzywam na studia i jazde samochodem- az dziw ze jeszcze sie w nikogo niewwalilem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wygralem los - nagroda za to : zycie na tym <font color="#FF0000">[ciach!]</font> swiecie - kurde ale mialem pecha :(

Dołączona grafika

W zasadzie to niewygrales a przegrales :P :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygralem w STS postawilem 3 zł wygralem 189,80 :))) Ale niestety po tym wydarzeniu jakos juz nigdy nie wygralem i dalem sobie spokoj, a tak w ogole to jedyne co wygralem w zyciu (jezeli chodzi o rzeczy materialne)

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja trafilem 4 w totka 2x 50zl w jakies tam zdrapki z tych wiekszych nagrod to by bylo tyle :D

UPdate:

zapomnialbym najwazniejszego 8O

w poprzedniej promocji algidy wygralem kilka lodow :lol: (teraz to sie nazywa "lodozercy" ) :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi