Jacek_36 Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Kilka razy 3 w totka, kalendarz na wczasach za zakupy w sklepiku, no i Baldurs gate kiedyś, ale czy tak naprawdę można to nazwać wygranymi? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 ja niestety nic :( ale za to moj kumpel (fartuch jeden) niedawno volkswagena polo w konkursie radiowym (LOL) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi_a Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 2 czworki w totka i 50 zeta na zakladach(golota kiedys wygrywal :? ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Ja nigdy nic nie wyrywam i z tego powodu jest mi smutno chlip chlip :cry: :cry: :cry: ale kiedys w pierwszej klasie szkoly podstawowej wygralam kollrowanke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Ze 100 "trójek" w totka, parę "czwórek" ale to wszystko shit. Najważniejsza (prawie)wygrana to II miejsce w KJS (konkurs jazdy sportowej) - nagroda to nazwisko w gazecie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 W konkursach... Jakoś nic sobie nie przypominam... Ale w innych sferach - jestem zwycięzcą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 UWAGA : 6-stke w multilotka - zgarnolem ponad 600 zl :] i kilka turnieji w Lodzi w cs-a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERQ Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Ja nie mam szczęścia, ostatnią moją nagrodą była drukarka epsona. Wygrałem ją ponad 4 lata temu, od tamtego czasu szczęście mnie opuściło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Kilka razy wygralem z kumplami pare browcow w bilard, poza tym nie przypominam sobie nic wiecej. Moze jeszcze komiks w szkonym konkursie plastycznym :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 oprocz gier z bratem to zdarza mi sie trafic 4 w totq, kiedys pamietam wygralem plakat na premierowym pokazie filmu i jeszcze jak bylem przedszkolakiem to w jakis roznych loteriach cos wygrywalem:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...