Dako19 Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2014 Witam, w przyszłym tygodniu planuję wymianę komputera obecnie do przeznaczenia na niego mam 3900zł. Złożyłem zestaw widoczny w załączniku, prosiłbym o ocenę i ewentualne korekty. Czy ten zasilacz podoła temu zestawowi i ewentualnemu oc?Zastosowanie komputera - gry, filmy, przeglądanie internetuPodkręcenie sprzętu - TAK, po dokupieniu chłodzeniaInformacje dodatkowe - nowy monitor oraz dysk ssd zamierzam dokupić w grudniu, obecnie mam flatron w2052tq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2014 (edytowane) Więc tak. Zasilacz do wymiany na CoolerMaster G550M. Spokojnie wystarczy. Nawet 500W by wystarczył do tego zestwu. Dysk wymień na WD 1TB Blue. Kartę graficzną wymień na MSI 970 lub Asus 970. Obie są cichsze od tego GB. Edytowane 2 Listopada 2014 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dako19 Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2014 Z tego co widzę nie ma na x-komie tego zasilacza, chciałbym zamawiać wszystko z jednego sklepu. http://www.x-kom.pl/g-5/c/158-zasilacze-komputerowe.html czy jest tu jakiś zasilacz godny polecenia w rozsądnej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...