L0rdm Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2014 Akurat zamknąłem się w budżecie o którym myślałem czyli 2500 z kartą, okej, dzięki wszystkim! :) chyba że ktoś ma jeszcze jakieś propozycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2014 Dokupienie ssd w sytuacji gdy ktoś siedzi na 560 ti to raczej nie jest rozsądny wybór priorytetów. Nie ruszalbym nic na razie, a potem jednym rzutem kupil gpu+nowy zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0rdm Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2014 Zawsze mogę kupić i położyć żeby poczekało na kartę, akurat teraz nie mam pieniędzy żeby kupić kartę, a na kilka rzeczy już mam, do końca roku powinienem złożyć wszystko z listy oprócz karty, chociaż i karta może się w grudniu 24 pojawić :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2014 Zasilacz już teraz należy wymienić bo jest wątpliwiej firmy LC. Nie znam tej firmy i osobiście bym go wymienił mimo że teraz wszystko działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2014 Dokupienie ssd w sytuacji gdy ktoś siedzi na 560 ti to raczej nie jest rozsądny wybór priorytetów. Może bym się zgodził, gdybym znam rozdzielczość monitora. Zawsze mogę kupić i położyć żeby poczekało Głupota, to nie wino. Zasilacze dla LC Power robi między innymi Huntkey i Channel Well Tech. http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=205763 Zasilacze robione przez te firmy powinny być znośne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0rdm Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2014 Ten zasilacz był odrazu w obudowie więc.. BTW, 1920x1080. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2014 Ma jednak jakiegoś producenta, symbol modelu, może oznakowanie RU Exxxxx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0rdm Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) Zaraz rozkręcę i sprawdzę. http://www.ceneo.pl/8468829 dokładnie to ten Edytowane 3 Listopada 2014 przez L0rdm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2014 Ja bym mimo wszystko go wymienił. 100 zł za 600 W to nie cena. Nie to że dobry zasilacz musi być zaraz drogi. Ale jednak coś mi "śmierdzi" ten zasilacz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0rdm Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2014 wole nie ryzykować, komentarze o nim są różne i jakby miał mi coś spalić to.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0rdm Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2014 Pytanie, czy ta obudowa będzie czymś się różnić od zwykłego zalmana z3 plus? http://www.morele.net/obudowa-zalman-z3-plus-red-edition-usb-3-0-czarny-z-oknem-zalm-015m-611562/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2014 Dostajesz wentylator na front z czerwonymi ledami. Reszta ta sama. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...