Vatone Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2014 (edytowane) Podaję parametry sprzętu: laptop samsung 300e5c router TP-LINK 8951nd Ping jest w normie, najczęściej jednak w momencie kiedy chcę załadować jakąś stronę internetową, jest timeout. Czasem również losowo w różnych innych momentach, najczęściej jednak gdy nic nie robię ping jest w normie. Te 2 miejsca gdzie był długi timeout, to właśnie tam próbowałem załadować stronę. Gdy tylko wcisnę enter w przeglądarce, połączenie jest zrywane. Jednak status połączenia (ikonka mocy sygnału wifi) się nie zmienia. Router jest za jedną cienką ścianą. Moc sygnału 3-4/5 kresek. Proszę o jakąś pomoc bo przeglądanie Internetu jest niesamowicie męczące w ten sposób... Edytowane 9 Listopada 2014 przez Vatone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2014 Spinguj najpierw sam router bo to co na screeenie to IP strony... a nie wiemy czy samo połączenie router laps nie leży. Takie info dla ciebie : u mnie pingi do 213... to 25-35ms bez zerwań. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...