NikoV5 Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2014 Komputer ma być do gier.Bez oc ale z chłodzeniem na procesor gry jakie gram to wot bf4 może gta 5 bez systemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipton Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2014 Zaryzykuję: http://www.morele.net/inventory/info/7oh5qQ/ Ponad 3500 PLN, ale naprawdę warto dołożyć te 150 PLN. To zestaw kompletny. Masz i5-4590, a więc procesor z wysokim taktowaniem rdzenia, 8GB pamięci Cruciala w Dual Channel, GTX 970 od Gigabyte w wersji WF3X - nie jest to najcichszy model, ale w tej cenie można go rozważyć. Zasilacz od CM, dokładnie wersja G550M. Bardzo dobra jednostka w kwocie 260 PLN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NikoV5 Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2014 Ale jest problem ja nie mam już kasy żeby dołożyć Dobra postatam sie o jeszcze 150zł ale to jest już maks Mam jedną uwage Cena moge maksymalnie dołożyć 150zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...