Daniel.B Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2014 Witam, zamierzam złożyć komputer do gier, budżet jakim dysponuje na zestaw 5tys. Proszę o ocenę. http://www.morele.net/inventory/info/PzfsP2/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolar444 Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2014 Sam dysk SSD ci wystarczy ?? Co do chłodzenia, po co aż tyle płacić, zmienił bym na Macho, który często jest polecany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.B Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2014 Narazie musi wystarczyć SSD 256GB, co do chłodzenia podoba mi się :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolar444 Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2014 Narazie musi wystarczyć SSD 256GB, co do chłodzenia podoba mi się :-) No chyba ze musi starczyć. Co do chłodzenia, czy jest aż taki sens płacić, więcej dlatego że się podoba, a nie odczujesz większej różnicy wydajności na tym ?? Jeżeli jest ok, nie za bronie. Tak zestaw wygląda ok, nie ma się do czego przyczepić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.B Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2014 Dziękuje dolar444 za ocenę, masz może doświadczenie ze sklepem morele ? Zastanawiam się czy zamówić części i samemu złożyć czy iść zlecić taka konfiguracje do sklepu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolar444 Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2014 Powiem tak, jak masz chęci i czas, to złóż sobie ten zestaw lepiej samemu :) A dlaczego tak mówię, odsyłam do google, odnośnie sklepu morele :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.B Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2014 Z tego co ludzie pisza to ma b.dobre opinie, skladajac samemu mialem na mysli zamowienie w morele czesci i samemu zlozyc, jezeli chodzi o zlecenie do sklepu to tylko proline wchodzi w gre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolar444 Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2014 Z tego co ludzie pisza to ma b.dobre opinie, skladajac samemu mialem na mysli zamowienie w morele czesci i samemu zlozyc, jezeli chodzi o zlecenie do sklepu to tylko proline wchodzi w gre Zamówisz tam gdzie uważasz. Co do sklepu morele, i ich składania, ja mam swoje prywatne inne zdanie. Dlatego mówię, jeżeli masz chęci i wolny czas, to złóż wszystkie cześć sam sobie w domu. To nic trudnego, chyba ze się jednak boisz, złożyć że coś popsujesz, to zleć to któremuś ze sklepów w którym bedziesz to zamawiał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.B Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2014 Panowie mam problem z dobraniem plyty w sklepie proline, moim typem byl gigabyte gaming 5 lecz jest ona nie dostepna w tym sklepie w formacie MicroATX. Brac inna czy domowic plyte w innym sklepie np. Morele Procesor: Intel i5-4690K Plyta: ? Pamieć: G.Skill RipjawsX DDR3 2x4GB 2133MHz CL9 Grafika: Asus GTX 970 strix SSD: Plextor 256GB M6S Zasilacz: XFX Black Edition XTR 550W Obudowa: Corsair 350D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.B Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2014 Czy bedzie rownie dobra jak gigabyte gaming 5 ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2014 Będzie dobra. Ma niezły kodek audio. Dobrą sekcje zasilania. Można śmiało zamawiać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...