Tyci Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2014 CześćMam problem z mikrofonemPodłączonym do Xonar D1/Integry (różnica jest tylko w głośności)W Windowsie słychać tylko delikatne szumy, problem zaczyna się gdy włącze coś co generuje FPSy(150 przy diablo czy 320 w CS- bez różnicy) (w Menu słychać gwizd, w grze "piski, darcia itp)PC :I5-4690k @3,5GHzGigabyte MSI GTX970Kingston 2x4GB 2400MHzGigabyte Z97X Gaming 5Zasilacz : OCZ Fatal1ty 550W, dziś kupiłem Chieftec Chieftec CTG-550C , ale nie robi to różnicyWymieniałem kartę na Gigabyte GTX460 1GB - dalej to samoProblemy zaczęły się odkąd zmieniłem MOBO - czy to może być tego wina ?Po zmianie kompomentów tylko doinstalowałem sterowniki, formata nie robiłem,Innych pomysłów nie mamNa wcześniejszej płycie 870A-UD3 problemów nie byłoWIęc wychodzi, że to wina płyty lub sterowników Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2014 A co to ma wspólnego z działem co kupić ? Jaki to mikrofon . Jak jakiś no name za grosze to może sam generuje takie szumy albo coś go zakłóca . Generalnie temat nadaje się do tego działu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyci Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2014 Mikrofon Trust StarZ + kilka innych za 10-20zł - różnica tylko w głośności Zgłosiłem temat i poprosiłem o przeniesienie do odpowiedniego działu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyci Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) Próbowałem formatować, ale bez skutku Może to być wina MOBO ? (przypominam trzaski i czajnikowe piski są wyłącznie pod obciążeniem) Przykładowe dźwięki Bez gry : http://yourlisten.com/baran090/bez-gry Z grą : http://yourlisten.com/baran090/w-grze Edytowane 14 Listopada 2014 przez Tyci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...