bialcus Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2014 Witam, szukam niedrogiej, solidnej myszki do gier. Głównie MOBA trochę fpsów no i fabularne. Co sądzicie o serii bloody? A dokładniej : http://www.morele.net/mysz-a4-tech-bloody-v7m-usb-617148/? Mam swojego poczciwego a4techa x7 już siódmy (sic!) rok i dlatego mam zaufanie do tej firmy. Zastanawiałem się też nad CM Alcor ale nie wiem czy mi podpasuje (lekka). dzięki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2014 Mam w domu mysz z serii Bloody. Ogólnie nie narzekam (poprzednio miałem XL-740K), musiałem jedynie przyzwyczaić się do kształtu, ale to wiadomo. Na plus masa ustawień, na minus niewygodne przełączanie (w porównaniu z XL-740K) DPI, trzeba dwukliknąć przysik 1, scrollem wybrać DPI i znów kliknąć przycisk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...