Koxownik Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2014 Witam chciałbym dowiedzieć się co mógłbym lepszego kupić do mojego sprzętu czy opłaca się coś w niego zainwestować czy bardziej kupić nowy? Chodzi mi o to by kupić lepszą kartę graficzna i procesor i moje pytanie takie czy coś innego będę musiał dokupić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2014 kupić nowy. podaj budżet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koxownik Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2014 (edytowane) Do 3 tysięcy Edytowane 21 Listopada 2014 przez Koxownik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2014 http://www.morele.net/inventory/info/H02L9e/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...