Macho Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Witam Mam pytanko skad mozna ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> takie sms rysunkowe tzn..np:takie (..) ( ) I takie tam podobne sa jakies strony www z takimi sms? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 niepamietam adresu ale byl taki sam topic i tam byla cala strona z takimi sms wiec poszukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 okey dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 szukam i szukam i nie moge znalesc na forum :( znalazlem tylko migajace sms a tego nie chce :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 www.textarty.prv.pl - o to chodzi? http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=35200 Pozdoffka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Szczerze powiedziawszy też szukałem takiej strony. Thx za info! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 hej dzieki za strone ale nie moge sobie poradzidz z wysylaniem tego jak wkleje to do bramki to na telefonie inaczej widac i nie mozna sie polapac? Jak to sie wysyla :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 W okienkach bramek jest inna czcionka- i caly efekt pryska. Wiekszosc tych SMSow jest na nokie: -bo przewija strona po stronie, a nie linia po linii (jak chocby moj siemens), i na Nokii animowane SMSy dzialaja bez zarzutu (chociaz radze przetestowac :wink: ) -bo Nokiowa (lol ale slowo :D ) czcionka ma taki sam kroj jak w textartach- i przez to tam dobrze wyglada. UPDATE: Bramki czasami wywalaja zbedne spacje (albo entery) przy wklejaniu tekstu. Kilka razy mi sie to zdarzylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 wiec jak mam to wyslac?wiec jak mam to wyslac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 nie dzialaja mi te strony :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 wiec jak mam to wyslac?wiec jak mam to wyslac? Hmmm... [Ctrl]+[C] po zaznaczeniu tekstu i [Ctrl]+[V] w bramce? U mnie dzialalo. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Witam tzn...mam nacisnac ctrl+c i zaznaczyc kursorem dany sms a potem wkleic w brakce za pomoca ctrl+v tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Najpiew zaznaczyc, potem na zaznaczonym klik prawym myszem i >kopiuj<(albo [ctrl+c]), a w bramce w okienku prawy mysz i >wklej< (albo[ctrl+v]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 no robilem tak ale niestety tez jest to samo rozwalaja sie sms....ja wysylam na Plusa a z jakiej bramki wysylasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 najczesciej na idee. Ze dwa razy poszlo na ere, ale od kiedy jest Omnix, nie wysylam tam wogole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...