SanDiego Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2014 Witajcie, podłączyłem ten dysk do kompa i niestety nie można wejść na żadną z 3 partycji, jak klikam,żeby wejść, to mi pokazuje, że należy najpierw sformatować, a tego nie chcę robić, bo mam tam osobiste pliki. Pytanie co zrobić, żeby móc wejść w dysk i te pliki odzyskać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2014 na początek spróbuj systemowej komendy chkdsk, czyly uruchom wiersz poleceń, chkdsk I: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SanDiego Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) CHKDSK nie jest dostępne dla stacji RAW. Edytowane 29 Listopada 2014 przez SanDiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2014 Spróbuj TestDisk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SanDiego Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) analizuje partycję i podczas tego pojawia się Invalid FAT boot sector. Edytowane 29 Listopada 2014 przez SanDiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Copieya Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2015 Jeśli najważniejsze są dane to proponuję odpalić jakąś dystrybucję Linux np. GParted i przekopiować dane. Z doświadczenia wiem, że linux może umożliwić dostęp do dysku, którego nie widać poprawnie w windzie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2015 Kolega wyżej dostaje nagrodę kopacza roku . Gratuluję odkopania tematu w którym ostatnia odpowiedź padła ponad 1,5 roku temu , autor tematu albo problem rozwiązał w ten czy inny sposób albo pozbył się dysku . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Copieya Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2015 Może jeszcze ktoś tu trafi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...