ath Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2014 Klan odcinek 2261: "Beata zaprasza Jaśka i Ramonę na wigilię. Dowiaduje się, że syn i dziewczyna jego mają już plany na święta. Zamierzają spędzić je w Topolinie. Do Moniki przychodzi z wizytą Miklasiński. Kobieta wyrzuca go za drzwi. Ola odbiera tajemniczego SMS-a. Później pod domem ktoś ją zaczepia... A tak "poważnie": Serwis Kotaku dotarł do materiałów prezentujących następną odsłonę serii Assassin’s Creed. Kolejne dzieło Ubisoftu ma nosić podtytuł Victory, rozgrywać się na terenie wiktoriańskiego Londynu i być tworzone pod kierownictwem studia w Quebec. Tytuł trafi jakoby na PC, XOne i PS4 jesienią 2015 roku i będzie jedyną „dużą” odsłoną serii w tym okresie (konsole siódmej generacji przechodzą do lamusa). Jeszcze nie opadł kurz po wrzawie, jaka rozpętała sięwokół niedopracowanego Assassin’s Creed: Unity, a na horyzoncie pojawia się kolejna odsłona przebojowej serii firmy Ubisoft. Jason Schreier z serwisu Kotaku – jeden z bardziej aktywnych i uznanych „detektywów” naszej branży – wziął na spytki ludzi pracujących dla francuskiego giganta, dzięki czemu poznaliśmy niemal pewne informacje na temat planów Ubisoftu na 2015 rok. Wygląda na to, że kolejna jesień przyniesie nam tylko jednego Assassin’s Creeda, przeznaczonego na pecety oraz konsole Xbox One i PlayStation 4 (Francuzi najwyraźniej dają siódmą generację w odstawkę, zgodnie z sierpniowymi zapowiedziami). Nowa gra ma nosić tytuł Assassin’s Creed: Victory i rozgrywać się w XIX-wiecznym, wiktoriańskim Londynie. Kotaku widziało kilkuminutowy zapis rozgrywki z tej produkcji i chociaż z oczywistych względów nie mogło się nim podzielić, to upubliczniło przynajmniej kilka kadrów z niego (rozrzuciliśmy je po tej wiadomości). źródło: http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=89189 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zaczyna się :D Jeszcze Unity nie połatali, ale już jest kolejna odsłona na warsztacie, bo plan coroczny musi zostać wykonany. Pomysł niegłupi, a w zasadzie epoka zacna, więc oby wykonanie wszystkiego nie zaprzepaściło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2014 A pewnie wyjdzie im AC: Fail :lol2: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2014 No to już Unity nie naprawią jak mają ambitny termin na nową grę za rok ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2014 Maszynki do robienia kasiory. Nice! :D Na łatanie Unity nie będzie za wiele czasu a i kasy też im będzie szkoda, jak tutaj takie ładne plany już mają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ciekaw jestem jakie będzie w ogóle zainteresowanie grą po failu z Unity. Może w końcu Ubisoft dostanie po d.upie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2014 Wierzysz w to? Zawsze znajdą się lemingi które to kupią, pewnie już preordery składają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2014 Nie wierzę, ale mam nadzieję, że przynajmniej część pójdzie po rozum do głowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2016 (edytowane) Naprawdę długo odkładałem napisanie recenzji Assassin's Creed: Syndicate, którego szczerze znienawidziłem przygotowując test wydajności kart graficznych, chociaż poświęciłem najnowszej grze Ubisoftu zaledwie kilkanaście godzin. Czułem się wówczas kompletnie wypalony - trzykrotnie przerobiłem słownik wulgaryzmów, wykorzystałem wszystkie znane inwektywy i rozwaliłem ulubioną klawiaturę. Próba stworzenia czegoś bardziej opiniotwórczego, wymagającego zaangażowania oraz cierpliwości, groziła poważnymi konsekwencjami. Ostatecznie zdołałem nakłonić psychiatrę o przepisanie wystarczającej ilości środków uspokajających, aby przynajmniej spróbować... Sceptycyzm wobec Assassin's Creed: Syndicate wynikał również z przykrych doświadczeń towarzyszących recenzowaniu poprzednika, jakiego publicznie wychłostałem za fatalny całokształt. Siadając przed monitorem miałem jednak cichą nadzieję, że Ubisoft wyciągnął odpowiednie wnioski przygotowując kolejną odsłonę sandboxowej opery mydlanej. Otrzeźwiałem stanowczo zbyt późno. Smutna recenzja Assassin's Creed: Syndicate PC - London Calling - PurePC.pl Edytowane 3 Stycznia 2016 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2016 Trzeba było poczekać jeszcze miesiąc to wszyscy by zapomnieli o tej kolejnej cieniznie. Ostatnia fajna część to 4. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...