bbc20000 Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 jaki jest wedlog was najlepszy test na stabilnosc systemu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 10 3dmarkow ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Prime95 przynajmniej przez 1,5 godziny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Prime95 przynajmniej przez 1,5 godziny :) Tez mi sie tak wydawalo. Ale co jest dziwne to jest ze moja pamiec przejdzie prime95 bez problemu w DDR333 CAS2 ale potem wlanczam Battlefield 1942 i odrazu mi gra pada lub po krotkiej chwili. 8O Mysle ze jest to bardziej zwiazane z gra niz ze stabilnoscia systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Windows :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 odpal komputer i wykonuj wszystko co zawsze wykonujesz i jeszcze wiecej ;-) jak sie nie powiesi to znaczy, ze stabilny ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Prime95 -jeśli on nic nie znajdzie na nietabilność, to na 99% masz pewność ze się nie zawiesi nioczekiwanie, chyba ze odpalisz za duzo programów i ram będzie zajęty na maxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...