nrl Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Po wgraniu najnowszego biosu(SS0E) do liteony(48246s) NIE DZIAŁA. Co mam zrobić.Tylko świeci się lampka na żółto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 zrób z tego podstawke pod kubek na kakao.Tak to jest jak sie nie poczyta o temacie a chce sie błysnąć.Zmiana firmware to nie zainstalowanie programiku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 można to jakoś naprawić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 na pewno nie w domowcyh warunkach,może w jakimś servisie ze odpowiednim sprzętem,ale gdzie taki jest to nie wiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 nikt nie miał takiego problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 ściągnij mktflash, odpowiedni firmware i albo z windowsów (winmtkflash, digi1.rpc.org) albo z dosa zflashuj od nowa... liteony nie padają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-lexa Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Pozostaje programator sprzetowy.Szczesnie jesli flash jest wyciagany z podstawki.Jesji nie to tylko rozlutownica na gorace powietrze.Ogolem: sprzet trzeba oddac do fachowcow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 nie trzeba żadnego programatora zeby liteony flashowac... nawet z uwalonym flashem. wystarczy tylko mtkflash... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 nie trzeba żadnego programatora zeby liteony flashowac... nawet z uwalonym flashem. wystarczy tylko mtkflash... Święta racja mi tak odwaliła 32x po nieudanym upgrade. Wystarczył mtkflash i programik do wyciągania biosu z pliku exe (na stronce LiteOn'a bios jest tylko w takiej postaci) chyba że ma siem zrzucony bios :P:P 8) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 "]zrób z tego podstawke pod kubek na kakao.Tak to jest jak sie nie poczyta o temacie a chce sie błysnąć.Zmiana firmware to nie zainstalowanie programiku. najpierw trza cos zwalic zeby pozniej zrobic dobrze ;) wiesz czasami nawet jak duzo poczytasz to i tak tylko teoria a praktyka to juz inna bajka. Uwalony bios to nie koniec swiata zrob jak ci radza koledzy sciagnij mktflash i sflashuj go jeszcze raz w sumie to nie masz nic do stracenia a mozesz jedynie zyskac :) pozdrav Lagier p.s. daj znac czy ci sie udalo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 mktflashem to ja już 100 razy wgrywałem. Bios wgrywałem z DOSU w .binach jeśli o to chodzi , a on tylko świeci na żółto i nawet tacka się nie wysówa. Poszła przed chwilą do serwisu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 bez kitu.... moge wiedziec po co to robiłes?????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Bo mi napis SID1 przszkadzał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Moj liteon 2 razy sie zawiesil w podobny sposob nie pomagal reset, pomoglo jedynie calkowite wylaczenie kompa. Objawy identyczne jak u Ciebie, tez po flashowaniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...