shakal84 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Witam Ktoś wie jak przywrócić ten pasek który powinien być u góry okna (zamknij minimalizuj) ? Kiedy odpale sobie menedzer zadań wyskakuje coś takiego bez paska ==> Ktoś czai temat ? Edytowane 22 Grudnia 2014 przez shakal84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Kliknij 2 razy w ramkę np na górze. Edytowane 22 Grudnia 2014 przez GeMtin1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2014 Warto zasmiecac forum takimi "problemami"? Pierwsze co robi myslacy czlowiek to klika dwa razy, ale po co skoro mozna napisac na forum z taka glupota... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal84 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) No matko nie zabijcie mnie za to :D Nie wiedziałem poprostu jak sie za to zabrać, skąd miałem widzieć że trzeba dwa razy kliknąć w ramkę :D w googlach nic nie znalazłem to napisałem temat proste. GeMtin1 dziękuje za pomoc ;) działa :D Zdrowych Wesołych Możesz zamknąć temat o wielki myślący bossie :D Edytowane 22 Grudnia 2014 przez shakal84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...