Lookbe Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2015 (edytowane) Witam Próbuję (walczę) z instalacją win 7 na moim laptopie. Niestety w momencie wyboru partycji okazało się, że nie mam możliwości zainstalowania systemu na tym dysk co mam w lapku. Spróbowałem go wyjąć aby podpiąc go pod PC i w ten spróbować to ugryźć. No ale po obejrzeniu tego dysku wpadłem w konsternację... Co to jest za wejście? Jak to podpiąć? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7bc6edc3ddcc6ee0.html Edytowane 3 Stycznia 2015 przez Lookbe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2015 To normalne SATA z tego co widzę . Musisz mieć na prawdę archaicznego kompa że nie masz portów SATA , ew. masz jeszcze dyski ATA a na płycie porty SATA są obecne tylko nie używane . Tak wyglądają kable SATA ( sygnałowy oraz zasilający ) a tak gniazda na płycie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...