thezombi Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2015 W tym wszystki jestem dosyć początkujący i potrzebuje pomocy aczkolwiek poszukuje funkcji aby móc tworzyć tablicę za pomocą jednej zmiennej aby była ona zapisywana za każdą jej zmianą czy jest taka możliwość czy musiałbym zapisywać dane z tej zmiennej do osobnego pliku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2015 Doprecyzuj, bo to co napisałeś jest dość chaotyczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thezombi Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2015 Jeżeli mam zmienną $z i chcem aby jej wartość została zapisana w innej tabeli. A kiedy wartość tej $z się zmieni chcem aby stara wartość dalej była w tamtej tabeli oraz dopisywała się nowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2015 To tak mniej więcej: $i = 0; $tablica[$i] = $z funkcja_zmieniająca_z($z); { $z = $nowez; // tutaj jakaś zmiana - nie wiem jak planujesz to zmieniać if($z się zmieniło) //można np. sprawdzić czy $tablica[$i] != $z, ale wtedy porówna to poprzednią wartość z nową { $i++; $tablica[#i] = $z; } } Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...