Retel7 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2015 Witam, jak każdy nie lubię tracić pieniędzy na niewiedzy, stąd pytanie do was. Potrzebuję złożyć komputer do pracy. Używam programu archicad oraz często obrabiam własne filmy hd/full hd.Zatem potrzebuje wydajnej jednostki na nowych częściach, która nie będzie sprawiała kłopotów oraz nie "zestarzeje" się wraz z upływem gwarancji, żeby było trudniej chce przeznaczyć na, to maksymalnie 1500zł Z starej jednostki zostaje mi dysk, obudowa i napęd. Trochę poczytałem i stworzyłem takie coś: http://morele.net/inventory/info/W2HROq/nie ma grafiki celowo, zastanawiam się, czy faktycznie jest taka potrzebna, zintegrowana HD 4600 intela w testach daje rade. Tutaj tworzy się do was 2 pytanie lepiej kupić gorsze podzespoły na rzecz karty graficznej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyssp Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2015 Wydaje mi się że do zastosowań o których mówisz nie będziesz potrzebował karty graficznej lepszej niż hd4600 wbudowana w procesor. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...